Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Traditionell Pizzeria”
Omdöme om Formaggio Pizzeria

Formaggio Pizzeria
Rankad som nr 832 av 3 514 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 10 US$ - 13 US$
Kök: Pizza
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Avhämtning
Område: Kungsholmen
Omdömet skrevs 19 juli 2016

Jag var här med en kompis. Jag åt pizza. Jag har varit här en gång tidigare och ätit pizza. Det är verkligen traditonella standard pizzor. Inget som sticker ut, men de är helt ok.Servicen är varken bra eller dålig.

Datum för besöket: juli 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack JoP2P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (28)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 28 omdömen

Omdömet skrevs 27 juni 2016

Goda pizzor med färska råvaror.
Trevlig personal och lugnt i lokalen.
Hade inga problem att låta mig lägga till en massa på min simpla vesuvio då det jag tycker om finns inte som en pizza på menyn.
Köpte till en massa såser för att kunna dippa i och det märks att dem gör sina egna såser, dem var riktigt goda.
Känner man att man är sugen på en god pizza så är det här stället man ska komma till.

Datum för besöket: juni 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack rockyf297
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 april 2016 från mobil enhet

En pizzeria som vet hur pizza skall smaka.
Botten och kanterna är härligt mjuka och goda. Perfekt med fyllning där man känner alla smaker. Ser lika bra ut som det smakar.
Kan verkligen rekommendera detta stället.
Har pizzor,kebab,sallad,och mycket mer.
Värt ett besök om du har vägarna förbi.

Datum för besöket: april 2016
Tack rickardo488
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 oktober 2015 från mobil enhet

Vi bor i närheten och hämtar ofta hem pizza härifrån, klart bäst i det här området, tunn botten och goda kombinationer. Lokalen inte så mysig att sitta och ära i men servicen är jättebra.

Datum för besöket: oktober 2015
Tack Babyyaya61
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 oktober 2015 från mobil enhet

Grymt goa pizzor. Kommer hit igen när är på besök i storstaden. Ligger på Fridhemsplan. Bra service och trevlig pesronal

Datum för besöket: oktober 2015
Tack Magnus J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Formaggio Pizzeria tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Formaggio Pizzeria? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt