Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Inte nöjd”
Omdöme om Agaton

Agaton
Boka bord
2
ons 22/9
20:00
Rankad som nr 219 av 3 432 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 38 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Frukost, Lunch, Leverans, Bokningar
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Omdömet skrevs 13 augusti 2021

Vi gick på servitrisens rekommendationer men det motsvarade inte mina förväntningar utan det kändes mest som dom ville sälja så mycket som möjligt tex. En flaska vatten kostar 75kr…

Datum för besöket: augusti 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack 640glennj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 165)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 1 165 omdömen

Omdömet skrevs 13 augusti 2021 från mobil enhet

Jättetrevlig miljö i italiensk anda. Servicen var på topp, servitören var något för på men väldigt trevlig och tillmötes gående. Maten var utmärkt! Lite över förväntan med tanke på att ställe ligger på en turistgata och det är lätt att bli ”lurad”. Det enda vi har att kommentera är toaletten som hade vatten och papper på golvet.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack slindmark
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2021

Mysig atmosfär med god service och toppen mat varje gång vi besöker denna restaurangen. En klar favorit.

Datum för besöket: augusti 2021
2  Tack alexandralK3423ZA
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2021

Agaton är alltid ett säkert kort. Mysig atmosfär och trevligt bemötande. God pasta och mkt gott omhändertagande av vår kypare Robban.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack Jörgen S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2021 från mobil enhet

Vi valde Agaton efter att ha läst omdömena på Tripadvisor. Vi blev inte besvikna. Mysig miljö, otroligt god mat och mycket bra service! Vår servitör Jean gjorde sitt yttersta för att vi skulle få en fin kväll. En restaurang vi kommer besöka igen.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack camillalej0n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Agaton tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Agaton? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt