Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herr.”
Omdöme om Agaton

Agaton
Boka bord
2
ons 12/8
20:00
Rankad som nr 248 av 3 382 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 5 US$ - 37 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Lunch, Middag, Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Omdömet skrevs 22 februari 2020

Har varit här flera gånger och blir aldrig besviken.
Bra mat bra service.
Är helt klart värt minst ett besök.

Datum för besöket: februari 2020
Tack FredrikP265
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 132)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 1 132 omdömen

Omdömet skrevs 20 januari 2020

Trots reservation får vi vänta i baren 35 min. Hovmästaren får det att låta, väldigt högt! som att vi blir bjudna på drickat i baren, men icke! Det kom på notan....

Oengagerad och arrogant servitris som får oss att känna oss dumma när vi frågar om menyn. I bakgrunden hörs hovmästarens röst högre och högre... Vinkokta musslor smakade gammalt! Hemlagade ravioli var INTE, hemlagade. (försök inte!) Överkokt pasta dränkt i grädde med 3 små köttbitar i. Pizzan var bränd i botten. Priserna är väldigt höga, långt låååångt ifrån prisvärd! Dyr vin!
På det hela blir 2 i familjen magsjuka på natten. När vi ringen dagen efter och berättar säger denna eleganta hovmästare att han inte minns och därför kan inte han göra någonting åt saken....

Bondfångeri! oproffesionelt! Katastrof!!! Tom MacDonalds levererar bättre än de lovar!

Aldrig mer! Ja! vi kommer berätta detta för alla vi känner!

Datum för besöket: november 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Fredrik2001
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 januari 2020 från mobil enhet

Vi kände oss mycket välkomna och blev väl uppassade. En må kväll så det va ganska lite folk. Maten va utsökt, Agatons pasta, Sik (tror jag)och mumsig tiramisu.

Datum för besöket: januari 2020
Tack Traveleva55
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 januari 2020 från mobil enhet

Trevlig personal och atmosfär. Mycket god pasta samt pizza! Ett plus att pizzan var formad som ett hjärta. Lite höga priser, men det är något man får räkna med om man vill äta inne i Gamla stan! Kommer definitivt besöka Agaton igen!

Datum för besöket: januari 2020
1  Tack catwithahat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2020 från mobil enhet

Överreklamerad restaurang som borde kunna bättre. Åtminstone vad det gäller priset man får betala. Bara för att den ligger i Gamla Stan betyder inte att den är bra.
Vi åt fisk, gös, som endast smakade vitlök. (när ska gös smaka vitlök och inte gös)Till det potatis(inget fel på dom) och en (!) morot tillsammans med massor av sugar snaps.
Nä, hit går vi inte igen.
Ett tips! Bestäm själv vad ni vill dricka! Övertalas inte av en säljare!!!!

Datum för besöket: januari 2020
Tack petern550
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Agaton tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Agaton? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt