Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat och fin service!”
Omdöme om East

East
Rankad som nr 312 av 3 399 Restauranger i Stockholm
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Större grupper
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Norrmalm
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Åt en middag, 50 bitar sushi totalt på 2 pers.
Det var gott, och vi hade bra service. Inga konstigheter. Bra prisnivå.
Hade kanske förväntat mig lite högre nivå och finess på sushin i huvudstaden. Därav drar det ner betyget lite. Pga mina förväntningar!

Datum för besöket: november 2019
    • Service
    • Mat
Tack PASTALOVER1919
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (463)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1014 av 464 omdömen

Omdömet skrevs 8 januari 2020 från mobil enhet

Åt sushi och sachimi till lunch. Det var fantastiskt gott, med nya smak-kombinationer. Servicen var jättebra, man kände sig välkommen.

Datum för besöket: november 2019
Tack 448cecilias
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2020

Visserligen är det kanske inte rättvist att skriva ett omdöme efter en middag på nyårsdagen, men lokalen, personalen och maten är ju densamma som annars.
Lokalen var inte speciell, personalen hade kanske jobbat hårt på nyårsaftonen och var inte helt på alerten. Maten hade samma standard som den sushi och de laxrullar vi fick som buffe´på Aruba. Skillnaden var bara priset. Här var det inte billigt.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ZoG230090
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2020

Vackert upplagt och rikligt utbud på julbordslunchen. Snyggt uppdelat efter matkategori och hela tiden påfyllda fat som ser fräscha ut.

Datum för besöket: december 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 808h_kans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 december 2019 från mobil enhet

Stor besvikelse,,, maten kan man kanske inte klaga så jättemycket på. Den var ok,,, inte så mycket mer och definitivt inte värd priset. Personalen var stroppig och ingen av alla dem vi blev serverade av tittade oss i ögonen. Mysfaktorn i restaurangen var lika med noll. Musiken var tidvis för hög. Att vi dessutom kunde se rakt in i köket var ett stort minus eftersom det inte var speciellt fräscht. Kan INTE rekommendera den för en familjekväll.

Datum för besöket: december 2019
Tack 452vivit
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på East tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt East? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt