Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
designhotels.com274 US$
Expedia.com275 US$
Hotels.com275 US$
Priceline275 US$
FindHotel275 US$
Travelocity275 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 697)
Filtrera omdömen
1 697 resultat
Medlemsbetyg
1 220
361
82
21
13
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 220
361
82
21
13
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 697 omdömen
Omdömet skrevs 27 juni 2022 från mobil enhet

Fantastiskt hotell, med underbart läge vid vattnet. Fräscha rum, rent och fräsch och fin inredning med personlig touch
Service, personal, frukost och miljön runtomkring
ger vistelsen i Huvudstaden en extra dimension.

Datum för vistelsen: juni 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack karinhI9292DD
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Joachim Olausson, General Manager på Hotel Skeppsholmen, svarade på det här omdömetSvarade 2 juli 2022
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you so much for this nice review.

I am very glad to read that you enjoyed everything from our location, our interior, our complimentary breakfast buffet to the service from my team.

Thank you for staying with us and I hope we will have the pleasure to welcome you back next time you visit Stockholm.

Best,

Joachim
Managing Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juni 2022 från mobil enhet

Bokade ett bättre rum på midsommar. Precis när vi skulle åka till hotellet ringer de och meddelar att det blivit något fel på bokningsappen och att alla rum i den kategorin är bokade. Erbjuds en ”skrubb” för för det facila ordinarie priset av 2 590kr utan att de erbjuder någon form av rabatt eller kompensation.

Datum för vistelsen: juni 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack 821andersj
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Joachim Olausson, General Manager på Hotel Skeppsholmen, svarade på det här omdömetSvarade 29 juni 2022
Google-översättning

Dear Guest,

You booked a room the 24th June for that night. 40 minutes after you booked the room we called to inform you that due to a technical issue that room type wasn’t available and offered another room category which was smaller.
You decided to cancel your reservation.
I am sorry for the inconvenience.

I hope you had a stunning Midsummer.

Best,

Joachim
Managing Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 maj 2022

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag har trivts alla de gånger jag har bott på Hotell Skeppsholmen. Har säkert bott där ett 30-tal nätter och det blir bara bättre och bättre för varje gång. Rummen är något extra unika, speciellt de med fönster ut mot vattnet. Maten, vinerna, FRUKOSTEN(!!!). Servicen. Toppklass!

Är 100% övertygad om att det blir minst 30 nätter till på Hotel Skeppsholmen.

Datum för vistelsen: maj 2022
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Emanuel9506
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Joachim Olausson, General Manager på Hotel Skeppsholmen, svarade på det här omdömetSvarade 3 juni 2022
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to write this review and as always it has been read by my team.

I am glad glad to read that that you enjoyed your stay with us and extra glad that you have been staying with us numerous times.

We are very proud to have Ebba Leander as our Head Chef and the Swedish cuisine she and her colleagues serve. Our terrace are now open so you can dine and drink outside on the terrace and in our garden with great views over the harbour of Stockholm.

Best and we are looking forward to see you back soon again.

Joachim
Managing Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 maj 2022

Hotellet ligger i Långa raden som byggdes för Karl den tolftes elitsoldater, det är moderniserat och ligger på en fantastisk lugn o rofylld plats mitt i staden och man har lyckats få till en personlig och väldigt serviceminded personal och dessutom moderniserat med alla de faciliteter som inte drabanterna kunde nyttja 1699
Rum och sängar är av vädigt god kvalitet

Datum för vistelsen: maj 2022
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack sigvardkrantz
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Joachim Olausson, General Manager på Hotel Skeppsholmen, svarade på det här omdömetSvarade 23 maj 2022
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you so much for this nice review and as always it has been read by my colleagues.

We fuses ancient with modern, our historical buildings from 1699 to our very Scandinavian interior.
I am very glad to read that you enjoyed your stay with us.

Thank you for staying with us and I hope we will see you back next time you visit Stockholm.

Best,

Joachim
Managing Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 april 2022

Jag och min man hade bokat in oss för två frinätter på hotell Skeppsholmen under påsken. Vi fick ett härligt dubbelrum ”superior” i huvudbyggnaden med stort lyxigt badrum med regnskogsdusch och lyxiga toalettartiklar från Byredo (Bal d’Afrique). Rummet var stort ljust och luftigt i Nordisk stil och handikappanpassat. Rummet har fönsterluckor som stänger ute ljuset men har också en väl fungerande AC.
På nattduksbordet stod en påse med påskägg men om jag skall vara petig så skulle jag valt en bättre kvalitet på godiset…

Då långfredagen bjöd på ett soligt väder kunde vi sitta i lä på ”Långa Radens” uteservering och njuta av kall ”läskeblask” innan det var dags att inmundiga påskmiddagen.

Vi åt en tre rätters påskmiddag första kvällen på hotellets restaurang ”Långa Raden” – utsökt mat och dryck så den kan vi varmt rekommendera. Jag som inte är särskilt förtjust matjessill blev glatt överraskad av kombinationen milt kryddad sill med brynt smör – sååå gott! Huvudrätten var en rejäl portion kotlett (Iberico gris) med gott mos med Västerbottenost och smakrik sky. Desserten var vit choklad & passionsfrukt med gräddfilssorbet. Om jag ånyo skall vara petig hade vi önskat att servitrisen presenterade varje rätt vid serveringen.

Frukosten är tillbaka som en buffé med bl a ljuvlig äggröra, krispigt bacon, prinskorv, stekta champinjoner & spenat. På en rullvagn står nygräddade croissants, små kanelbullar, frallor och surdegsbröd. Det finns också små skålar med chiapudding baserad på kokos och toppad med rostad kokos & färsk frukt, härlig fruktsallad och nygjorda ”shots”. Eloge till tillmötesgående servitris som fixade laktosfria cappucinos till mig varje morgon och stekta ägg till min man!

Vi anlände med tåg till Stockholms centralstation och precis utanför (Klarebergsviadukten) går buss 65 till Skeppsholmen – den tar 9 minuter och du betalar ex genom att blippa ditt kreditkort. Bussens slutstation är ca 100 meter nedanför hotellet (ungefär vid bron över till Kastellholmen) och hållplatsen innan är ca 100 meter ovanför hotellet! Så smidigt med buss!

Datum för vistelsen: april 2022
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack cajsawarg2016
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Joachim Olausson, General Manager på Hotel Skeppsholmen, svarade på det här omdömetSvarade 1 maj 2022
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to write this review and what a great one to receive and as always it has been read by my team.

Very glad to read that you enjoyed everything from our hotel rooms, the Byredo bathrooms toiletries, our complimentary breakfast buffet, the service from colleagues to your dinner in our restaurant.

I hope we will have the pleasure to welcome you back for your third stay at Hotel Skeppsholmen in the near future.

Best,

Joachim
Managing Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen