Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
215 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
158 US$
Radisson Blu
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Clarion Collection Tapto(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
160 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Hotel Birger Jarl(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
148 US$
125 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Berns Hotel(Stockholm)
186 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Nordic Light Hotel(Stockholm)
237 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Comfort Hotel Xpress Stockholm Central(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
112 US$
97 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Clarion Hotel Sign(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
198 US$
162 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Clarion Hotel Stockholm(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
194 US$
140 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 15 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 15 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 165 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Hotel C Stockholm(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
352 US$
151 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (1 417)
Filtrera omdömen
1 417 resultat
Medlemsbetyg
984
333
73
16
11
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
984
333
73
16
11
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 417 omdömen
Omdömet skrevs 13 mars 2018

Födelsedagsfirande som min fru tyckte var toppen, 21 febr, 2018 så härligt och ombonat och fantastisk mat, och vilken champagne, topp. Frukosten var härlig, den glömmer vi inte i första taget. Trevlig personal, härliga promenadstråk, risk att vi återkommer.

Bodde här: februari 2018
Tack eklundbertil
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jessica H, Receptionschef på Hotel Skeppsholmen, svarade på det här omdömetSvarade 29 mars 2018
Google-översättning

Dear guest,

Thank you so much for this lovely review!

We are so happy to hear that you enjoyed everything from our fantastic restaurant, our delicious brekfast to the service of our staff and of course the location on this beautiful island.

We are longing to welcoming you back very soon!

Warmest,
Jessica

Front Of House Manager
Hotel Skeppsholmen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 januari 2018 från mobil enhet

Litet och personligt hotell med en intressant historia. Lite här och var på hotellet finns minnen från vad som fanns i huset och på ön förut. Bilder, texter eller någon del som är varsamt bevarad.

Fräscha rum och häftiga badrum. Sängen kändes dock lite sliten och var alldeles för mjuk för min smak.

Jag blev mycket positivt överraskad av maten som serverades på hotellets restaurang! Jag käkade både lunch och en tre rätters middag och allt var mycket vällagat och gott. Jag rekommenderar varmt restaurangen!

Bodde här: januari 2018, reste i arbetet
Tack Rickard797
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jessica H, Receptionschef på Hotel Skeppsholmen, svarade på det här omdömetSvarade 30 januari 2018
Google-översättning

Dear Rickard,

Thank you for taking the time to write this lovely review!

We work very hard in making sure that our service and food experience in the restaurant is world class, so happy to read you enjoyed both!

Hopefully we will welcome you back very soon!

Warmest,
Jessica

Front Of House Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 januari 2018

Ett fantastiskt ställe både vad det gäller läge, mat, rum och mat. Stora fina rum med underbar utsikt. Spännande badrum med speciella detaljer, trevlig personal och helt underbar mat i restaurangen. Det var som en dröm att får bor där. I restaurangen lagar man mat med kärlek. Frukosten var också superfin. Det ligger nära till stan, men ändå kan man njuta av lugnet om man vill. Super bra.

Tips för att välja rum: vi hade rum 222 med fantastiskt utsikt och mycket lugnt.
  • Bodde här: januari 2018, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Sonja B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jessica H, Receptionschef på Hotel Skeppsholmen, svarade på det här omdömetSvarade 30 januari 2018
Google-översättning

Dear Sonja,

Thank you for your kind words about your last stay with us!

Our hotel is truly a pearl as you descibe! Our unique location, it´s history from 1699, our interior design by the famous trio Claesson Koivisto Rune and of course the warmth from our lovley staff.

We are so happy you enjoyed your stay with us and hopefully we will see you back here very soon again!

Warmest,
Jessica

Front of House Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2017 från mobil enhet

Mat på hotell brukar sällan innebära uppvisning i kokkonstens hantverk. Skönt då att det finns undantag som här. Åt lunch av hög klass som startade med löjrom serverad med det som klassiskt hör till inkl Västerbottenpaj.

Sedan confiterad anka med rödkål. Och som bekräftelse på kockens insikt serverad utan potatis. Sånt tycker jag visar klassen.

Saffranskaka med sorbet - som creme catalan men med saffran - oj oj!

Med andra ord .....ingen risk att gå hit så tveka inte trots att det är ett hotell.

Helt nöjd

Bodde här: december 2017, reste med familjen
Tack Olle0530
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jessica H, Receptionschef på Hotel Skeppsholmen, svarade på det här omdömetSvarade 30 januari 2018
Google-översättning

Dear Olle,

Thank you so much for your fantastic review!

We work hard to stay on top with delivering amazing food and great ambiance in our restaurant.

So we are very happy to hear that you had a great experience!

Looking forward to welcoming you back very soon!

Warmest,
Jessica

Front Of House Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 november 2017 från mobil enhet

Underbart hotell. Bra rum, helt otroligt bra mat. Trevlig och hjälpsam personal. Kommer helt säkert boka en weekend med famijlen här. Ett avskilt boende i huvudstaden med massor av historia. Tänk bara att ta båten till hotellet.

Bodde här: november 2017, reste i arbetet
Tack 262Marar764
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen