Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (452)
Filtrera omdömen
452 resultat
Medlemsbetyg
379
47
18
7
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
379
47
18
7
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
140145 av 452 omdömen
Omdömet skrevs 30 januari 2020 från mobil enhet

En vistelse på Bank Hotel garanterar ett toppbesök på Stockholms bästa hotell!
Bemötande, rummet, frukost, ja hela hotellet är världsklass!
Kanonläge med nära till allt!
Ett besök på takbaren Le Hibou med underbar utsikt rekommenderas varmt!

Ja, superlativerna haglar om jag ska beskriva detta ”välkomnande” hotell!

2:a gången vi bodde här och många fler blir det absolut!
Boka Bank Hotel när Stockholm lockar nästa gång!

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack larsgoran2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SteffenSander_BB, Hotel Manager på Bank Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 30 januari 2020

Hej Lars Göran,

Stort tack för ditt omdöme här på Tripadvisor samt för högsta betyget som du har valt att ge oss - väldigt roligt att läsa och det tackar vi ödmjukast för.

Det är även oerhört glädjande att få höra att ni trivdes så bra hos oss och att vi lyckades skapa många fina minnen och känslor.

Vår ambition är alltid att erbjuda individuell, personlig service med en välkomnande, genuin och levande känsla och det är fantastiskt härligt att du uppfattade och upplevde oss precis så. Du får hemskt gärna nå ut till mig på steffen.sander@bankhotel.se inför din nästa vistelse så ser jag och mitt team till att imponera lite extra.

Med bästa hälsningar och varmt välkommen tillbaka för tredje gången, Lars Göran!

Steffen Sander
Hotel Manager
Bank Hotel
steffen.sander@bankhotel.se

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 januari 2020

Bank Hotel är en upplevelse med hög internationell standard. Som ett andra hem med hög mysfaktor och härlig atmosfär. Helt klart bästa hotellet i Sverige och står högt upp på vår lista av bästa hotell vi besökt i världen. Frukosten är magisk med ett helt fantastiskt utbud. Restaurang och barer på topp, stort tips är smash the piggy bank (vi fick i oss en per dag). Personalen var kanon, vi firade födelsedag och blev överraskade med ballonger. Emma i receptionen, helt fantastisk. Måns i papillon som kom med fantastiska stockholmstips och trevliga pratstunder. Det var inte första, och definitivt inte sista gången på Bank Hotel - det här blir en tradition!

Datum för vistelsen: januari 2020
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack matildaolson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SteffenSander_BB, Hotel Manager på Bank Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 30 januari 2020

Hej Matilda,

Tusen, tusen tack för dina otroligt fina och varma ord.

Både Måns och Emma som ni nämnde med namn samt hela vårt team har tacksamt tagit del av ert beröm. Vi är oerhört glada och ödjmuka att ni anser att vi är allra bäst i Sverige och att vi håller världsklass. Vad roligt att era besök ska bli en tradition vilket vi redan ser fram emot. Håll gärna kontakten med mig och maila mig direkt på steffen.sander@bankhotel.se så träffar jag er personligen nästa gång för att skapa en ännu mer skräddarsydd upplevelse åt er.

Ännu en gång, tack så hjärtligt för ert mycket fina omdöme.

Med vänliga hälsningar och varmt, varmt välkomna åter!

Steffen Sander
Hotel Manager
Bank Hotel
steffen.sander@bankhotel.se

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 januari 2020 från mobil enhet

Fantastiskt trevlig personal och bra service.

Hela hotellet andas lyx och det är dom små detaljerna som gör det.

Frukosten är utsökt och går självklart att få upp till rummet med några enkla knapptryck på tv’n vilket jag tycker är trevligt.

Missa inte att besöka restaurangen eller någon utav dom tre olika barerna.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack sumsar0
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SteffenSander_BB, Hotel Manager på Bank Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 21 januari 2020

Stort tack för ditt omdöme här på Tripadvisor samt för högsta betyget som du har valt att ge oss - väldigt roligt att läsa!

Det är även oerhört glädjande att få höra att ni trivdes så bra hos oss och att vi lyckades med de små, men ack så viktiga detaljerna.

Du får hemskt gärna nå ut till mig på steffen.sander@bankhotel.se inför din nästa vistelse så ser jag och mitt team till att imponera lite extra.

Med bästa hälsningar och varmt välkommen tillbaka!

Steffen Sander
Hotel Manager
Bank Hotel
steffen.sander@bankhotel.se

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 januari 2020 från mobil enhet

Toppklass är ett ord jag sällan använder, ingenting att anmärka på. Den enda nackdelen är att jag genom mitt omdöme kanske kommer göra det svårare för oss att få plats på hotellet nu när så många kommer välja Bank Hotell istället för andra hotell i Stockholm. Frukosten var helt exceptionell. Tack för vistelsen.

/Andreas och Maya

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Andy1735
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SteffenSander_BB, Hotel Manager på Bank Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 21 januari 2020

Hej Andreas & Maya,

Stort tack för ert omdöme och för era fina ord. Vi känner oss mycket hedrade att ni ger oss allra högsta betyget och det är härligt att höra att vi lyckades övertyga och skapa minnesvärda ögonblick under er vistelse i helgen.

Maila mig gärna direkt på steffen.sander@bankhotel.se så hjälper jag er med nästa bokning och så ser jag till att ni får ännu mer vardagslyx.

Varmt välkomna åter!

Vänligen,

Steffen Sander
Hotel Manager
Bank Hotel
steffen.sander@bankhotel.se

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 januari 2020 från mobil enhet

På detta hotell satsar man verkligen på att ge gästen det lilla extra i både stort som smått.
Jag och min dotter hade en härlig vistelse där personalen överraskade henne med favoritgodiset på vårt fina superiorrum. Fräscht, lyxigt och fint, supertrevlig och hjälpsam personal och fantastisk frukost.
Vi kommer definitivt tillbaka!

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack Expedition621306
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SteffenSander_BB, Hotel Manager på Bank Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 19 januari 2020

Tack för att både du och din dotter valde att tillbringa helgen hos oss för lite vardagslyx. Ju mer vi vet om våra gäster, desto bättre, och självklart överraskar vi gärna med exempelvis favoritgodiset.

Du får gärna maila mig på steffen.sander@bankhotel.se så skapar vi ännu flera minnesvärda ögonblick åt er hos oss på Bank Hotel!

Vänligen,

Steffen Sander
Hotel Manager
Bank Hotel
steffen.sander@bankhotel.se

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen