Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En riktig smakupplevelse av Napoli, Italian !!”
Omdöme om Pazzi

Pazzi
Boka bord
2
tis 26/10
20:00
Rankad som nr 461 av 3 435 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 9 US$ - 29 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Område: Södermalm Område
Beskrivning: Från Medelhavet, Europeiskt, Bra för vegetarianer, Veganalternativ, Glutenfria alternativ
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Wooo…..maten är i toppklass kvalitet , Duktiga , vänliga personal och härligt atmosfär , Vi ses snart ❤️

Datum för besöket: september 2021
Tack tont439
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (51)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 51 omdömen

Omdömet skrevs 28 augusti 2021

Mysig atmosfär och god mat, pizzan håller hög nivå både med och utan gluten, intressant och tillfredsställande pizzatopping. Efterrätten citrontart har kraftfull citrussmak vilket är ett plus.
Helt klart värt fler besök.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack Restaurang-Jagaren1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2021 från mobil enhet

Det här stället har goda pizzor, jag tog en löjroms pizza som var mycket god men för lite på den. Jag har ätit mycket godare och matigare löjroms pizza tidigare, så tyvärr blir det bara en 3 från mig. Men jag kommer tillbaka och provar något annat nästa gång för det är ett trevligt, familjärt och mysigt ställe på söder som jag varmt rekommendera.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 375theresee
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2021 från mobil enhet

Brukade vara bra men börjar tappa stilen. Slarvar bort beställningar och är röriga i service.
Pizzorna är lika bra som vanligt men osäker leverans, ibland tar det över 30 minuter och det verkar som de inte kan hantera take away gäster, bordsgäster och alla mopedleveranser samtidigt

Datum för besöket: augusti 2021
Tack andersl758
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2021 från mobil enhet

Pizza i en ny dimension. Vi har aldrig någonsin varken i Sverige eller i någon annan del av världen, ätit så fantastiskt goda Pizzor.
Jättefin och snabb service trots väldigt många gäster. Det här kommer att bli vår nya stamkrog

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 57tittir
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pazzi tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Pazzi? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt