Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dålig service från personal”
Omdöme om Pazzi

Pazzi
Boka bord
2
tors 28/10
20:00
Rankad som nr 461 av 3 436 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 9 US$ - 29 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Område: Södermalm Område
Beskrivning: Från Medelhavet, Europeiskt, Bra för vegetarianer, Veganalternativ, Glutenfria alternativ
Omdömet skrevs 28 januari 2021

Fick säga till om min bortglömda lunch efter 25min. Pizzan är helt ok men lite dyr som en lunch (119 kr).

Datum för besöket: januari 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 606magnuso
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (51)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 51 omdömen

Omdömet skrevs 28 november 2020

Bästa pizzan! äter aldrig mer en vanlig pizza. Härlig atmosfär lite stimmigt men trevligt, oftast fullt men det brukar lösa sej. Personalen är glada och trevliga, vi äter där var 14 dag. Ett ställe jag gärna rekommenderar

Datum för besöket: november 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack monicaH7955SG
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2020 från mobil enhet

God lunch.

Jag åt en kycklingpasta med chili. Bra smak och trevlig personal.
Även bra avstånd med borden i dessa tider.

Datum för besöket: november 2020
Tack PelleJohansson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 oktober 2020 från mobil enhet

Väldigt välgjord neapolitansk pizza. Inte bara klassiska varianter utan även säsongsråvaror. Har inte provat övriga menyn än utan har fastnat lite i pizzorna för att de är så bra. :)

Datum för besöket: oktober 2020
1  Tack Tommy-we
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 oktober 2020 från mobil enhet

Pizzorna var goda, ölen likaså. Personalen var service minded och miljön väldigt trevlig. Dock borde kryddorna vid bordet inte ligga i skålar så gäster kan ta med sina fingrar, i synnerhet inte i Coronatider.

Datum för besöket: oktober 2020
3  Tack Ninna736
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pazzi tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Pazzi? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt