Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag med vänner”
Omdöme om Lilla Prag

Ingen bild tillgänglig
Har du en bild?
Lägg till den.
Lilla Prag
Rankad som nr 562 av 3 380 Restauranger i Stockholm
Område: Vasastan
Restauranginformation
Område: Vasastan
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Riktigt bra middag, prisvärd och mycket trevlig personal. Schnitzel i toppklass och bra öl. Rekommenderas !!

Datum för besöket: februari 2020
Tack CWIC_79
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (25)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 25 omdömen

Omdömet skrevs 25 januari 2020

Trevlig lokal med riktig tjeckisk mat:) deras potattissallad är bäst i stan! Trevlig personal och prisvärt! Återkommer regelbundet:) skål för deras Pilsner urquell!

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 800jaroslavv
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2019 från mobil enhet

Liten familjär resturang. God mat till humana priser. God service. Vill verkligen rekommendera maten. Den var kanon.

Datum för besöket: juli 2019
Tack 395maybrittn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 maj 2019 från mobil enhet

Nu varit flera gånger på Lilla Prag och möts varje gång av trevlig, lite familjär service. Prövat flera av snitzlarna och alltid fräscha o goda. Upplever inte priset som dyrt. Är en nöjd kund som kommer att komma dit igen!

Datum för besöket: maj 2019
Tack MatsE292
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 december 2018

Maten av utmärkt centraleuropeisk kvalitet och det till bra pris. Dock är det inte, som en annan recensent skriver, tal om några wienerschnitzlar utan naturligtvis är det tjeckiska schnitzlar. Vi rekommenderar pilsnerschnitzeln som är lite mer speciell än den mer vanliga pragerschnitzeln.

Servicen var väldigt vänlig, men en aning förvirrad. Dock på ett charmigt sätt. jag kommer gärna tillbaka. :)

Datum för besöket: december 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Sven Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Lilla Prag tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Lilla Prag? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt