Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En sann pärla ”
Omdöme om Checa

Checa
Boka bord
2
fre 25/6
20:00
Rankad som nr 39 av 3 385 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 27 US$ - 39 US$
Område: Södermalm Område
Restauranginformation
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs 19 maj 2021 från mobil enhet

En sann pärla, anspråkslös lokal med himmelskt goda peruanska rätter med genuin känsla. Underbar ceviche med noga utvalda råvaror och perfekt balans i tillredningen. Delikata varmrätter med djup i smakerna. Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: maj 2021
Tack 122stefans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (80)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 80 omdömen

Omdömet skrevs 2 mars 2021 från mobil enhet

Mycket trevlig liten restaurang, grymma drinkar och fantastiskt god mat.
Liten lokal, men ändå inte påträngande trångt.
Väl värt en omväg.TACK!

Datum för besöket: mars 2021
Tack 733esbj_rnh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 januari 2021 från mobil enhet

Liten kvarterskrog m lysande personlig service, god mat och finfina efterrätter. Passar för alla sällskap. Kommer tillbaka.

Datum för besöket: januari 2021
Tack ANGO1101
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2020 från mobil enhet

Pärla! Måste komma tillbaka o pröva fler rätter! Vi beställde in 6 olika rätter och delade på. Varje rätt vi tog in slog stjärndunster i ögonen och gav ljuvliga smakexplosioner! Trevlig familjär och kunnig personal! Får absolut inte missas!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack frupajkant
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2020 från mobil enhet

Definitivt den bästa och mest genuina ceviche jag ätit i Europa! Men det som utmärker sig mest är den härligt personalen och drinkarna :) ett måste!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack VendelaL
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Checa tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Checa? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt