Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Möglig mat och dålig service”
Omdöme om Nyko kitchen

Nyko kitchen
Boka bord
2
mån 18/10
20:00
Rankad som nr 1 369 av 3 435 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 169 US$ - 295 US$
Område: Östermalm
Restauranginformation
Område: Östermalm
Omdömet skrevs 26 juli 2021 från mobil enhet

Mögliga ärtskott till charkbrickan, dem glömde bort vår dryckesbeställning (vi fick maten före drycken), pizzan var uppenbarligen slut utan att servitören nämnde det när han delade ut menyn så vi blev rekommenderade att ta 2 förrätter och att vi skulle bli mätta av det vilket vi inte blev och pga missnöje fick vi gå till en annan restaurang för att äta oss mätta. Den mögliga och riktigt tråkiga charkbrickan såg ut att komma från vakumförpackade smörgåspålägg från ICA.

Datum för besöket: juni 2021
Tack MariaL9270
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (80)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 80 omdömen

Omdömet skrevs 22 juli 2021

Maten, service och miljön var så uppskattad av mig och hela mitt sällskap. Drinkarna var väll gjorda och maten desamma. Plus i kanten var att det fanns veganska alternativ på menyn. Rekommenderar starkt- 10/10 stjärnor från mig.

Datum för besöket: juli 2021
Tack biancalE524XR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2021

Jag och min man beställde, båda, biff med kappa. Vi fick in varsin LITEN köttbit, med tillbehör. Tillbehören var väldigt goda, men köttet var en katastrof!!
Av den lilla köttbiten var hälften ätbart. Den andra halvan var tjocka, vita senor, som köttkniven knappt orkade skära igenom. Alltså kunde man inte tugga det överhuvudtaget. Vi var långt ifrån mätta när vi gick därifrån. Tyvärr är jag dålig på att klaga, så jag får väl skylla mig själv, men vi kommer nog INTE tillbakq. Personalen var dock väldigt trevlig...

Datum för besöket: juli 2021
2  Tack 339anetteb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2021 från mobil enhet

Långsam service och bortglömda saker ... maten inte värd priset tyvärr ingen "wow" känsla. En huvudrätt som var i samma storlek som en förrätt och utan några överraskningar. Mysigt ute terrass för en drink men inte mer.

Datum för besöket: juli 2021
Tack EvaBien2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2021 från mobil enhet

Vilken service!
Kom in till nyko under kvällen så jag såg att det var en dj som spelade på plats, som vi saknat musiken och livet på stan! Musik i toppklass, maten var helt fantastisk.
Och att kocken själv (Johan?) kom ut och presenterade maten var helt underbart!

Vi kommer snart igen, tack för en fantastisl kväll

Datum för besöket: juli 2021
Tack Passenger20552152106
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Nyko kitchen tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Nyko kitchen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt