Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 10:00 - 17:00
Spara
Boka i förväg
Varför ska jag boka på Tripadvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
  
Sätt du kan uppleva Stockholm Toy Museum på
från 50,97 US$
Mer information
Omdömen (42)
Filtrera omdömen
42 resultat
Medlemsbetyg
25
13
3
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
25
13
3
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 42 omdömen
Omdömet skrevs 3 februari 2020

Här var vi på besök i januari. Med oss hade vi våra två barn, 1 och 7 år, och mina föräldrar. Det var en riktig succé. Fantastiskt fint museum med något för alla och mycket trevlig personal. Hit går vi gärna igen!

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack heleneahl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kajsa L, Designer på Stockholm Toy Museum, svarade på det här omdömetSvarade 4 februari 2020

Hej Helene!
Tack så mycket för dina fina ord, och välkommen tillbaka fler gånger!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 november 2019

Massa ihopställda leksaker, utan någon text och inte tala om demonstration, vilket skulle höja upplevelsen att tex. se åtminstone några plåtleksaker med urverk att röra på sig eller en liten film på. I sista rummet var två skåp med dockor i inte ens tända!
Spännande med gångar i berget, men luktar unket.
Kort sagt: snålt och stelt museum. Inte värt pengarna.

Datum för upplevelsen: oktober 2019
Tack superadvisor321
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kajsa L, Designer på Stockholm Toy Museum, svarade på det här omdömetSvarade 15 november 2019

Hej! Vad tråkigt att du kände så. Vår ambition med museet är att uppmuntra till samtal mellan besökare och över generationsgränser, och det är därför vi har valt att inte ha så mycket text i själva montrarna. Vi har däremot digitala skärmar vid nästan varje monter, som förklarar mer om objekten. Dessa texter finns på tre olika nivåer beroende på intresse, och på sju olika språk. Jag är ledsen om det inte blev ordentligt kommunicerat! I vår karusellmonter är det flera mekaniska leksaker som rör på sig, och vi jobbar på att få fler saker att röra sig i fler montrar, men kul att även du känner att det vore en bra grej!
Vi har haft lite problem med belysningen de senaste veckorna (det är en hel del tekniska svårigheter som kommer med att husera i ett berg där grundvattnet vill leta sig in, samt att varje lampa kan fjärrstyras digitalt), men vi har folk på väg som ska ordna det så snart de bara kan!
Tack för din feedback!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2019 från mobil enhet

Fin samling fint visad. Vi vuxna var nöjdare än barnen, även om de hittade mycket att titta på. Inte mycket från min barndom, som he-man, transformers eller Lego. Men man vart nostalgisk ändå. Värt ett besök!

Datum för upplevelsen: juli 2019
1  Tack johanisaksson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kajsa L, Designer på Stockholm Toy Museum, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2019

Hej Johan! Tack för din recension, och tack för ert besök. Ja, nog finns det en del som saknas fortfarande, trots en enorm samling! Vi jobbar hela tiden på att kunna bygga upp samlingen så att ännu fler ska känna igen sig, så stort tack för feedback. Just Lego har vi en del i vår konstruktionsmonter, men det ska absolut bli mer, och detsamma mer He-Man och transformers! Välkomna tillbaka en annan dag, så hoppas jag att ni hittar ännu mer ni känner igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 maj 2019 från mobil enhet

Ett spännande ställe under marken med gott kaffe och spännande utställningar. Bussen stannar precis utanför.

Datum för upplevelsen: maj 2019
Tack Stockholmsmamma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kajsa L, Designer på Stockholm Toy Museum, svarade på det här omdömetSvarade 12 juli 2019

Hej! Tack för din recension, och vad kul att du trivdes. Välkommen tillbaka en annan dag!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 april 2019 från mobil enhet

Vi har tidigare besökt Tidö Lindö slott och sett leksakerna, men detta var något helt annat ; väldigt bra gjort ! Fantastiskt kul att se alla dessa gamla/äldre leksaker, flera man själv kan relatera till ! Jag kommer tillbaka om något år eller två !

Datum för upplevelsen: februari 2019
Tack pappis123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kajsa L, Formgivare på Stockholm Toy Museum, svarade på det här omdömetSvarade 12 april 2019

Hej! Vad roligt att du trivdes så bra hos oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen