Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 10:00 - 17:00
Spara
Boka i förväg
Varför ska jag boka på Tripadvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
  
Sätt du kan uppleva Stockholm Toy Museum på
från 50,81 US$
Mer information
Omdömen (42)
Filtrera omdömen
42 resultat
Medlemsbetyg
25
13
3
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
25
13
3
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 42 omdömen
Omdömet skrevs 4 augusti 2019 från mobil enhet

Fin samling fint visad. Vi vuxna var nöjdare än barnen, även om de hittade mycket att titta på. Inte mycket från min barndom, som he-man, transformers eller Lego. Men man vart nostalgisk ändå. Värt ett besök!

Datum för upplevelsen: juli 2019
1  Tack johanisaksson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kajsa L, Designer på Stockholm Toy Museum, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2019

Hej Johan! Tack för din recension, och tack för ert besök. Ja, nog finns det en del som saknas fortfarande, trots en enorm samling! Vi jobbar hela tiden på att kunna bygga upp samlingen så att ännu fler ska känna igen sig, så stort tack för feedback. Just Lego har vi en del i vår konstruktionsmonter, men det ska absolut bli mer, och detsamma mer He-Man och transformers! Välkomna tillbaka en annan dag, så hoppas jag att ni hittar ännu mer ni känner igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 maj 2019 från mobil enhet

Ett spännande ställe under marken med gott kaffe och spännande utställningar. Bussen stannar precis utanför.

Datum för upplevelsen: maj 2019
Tack Stockholmsmamma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kajsa L, Designer på Stockholm Toy Museum, svarade på det här omdömetSvarade 12 juli 2019

Hej! Tack för din recension, och vad kul att du trivdes. Välkommen tillbaka en annan dag!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 april 2019 från mobil enhet

Vi har tidigare besökt Tidö Lindö slott och sett leksakerna, men detta var något helt annat ; väldigt bra gjort ! Fantastiskt kul att se alla dessa gamla/äldre leksaker, flera man själv kan relatera till ! Jag kommer tillbaka om något år eller två !

Datum för upplevelsen: februari 2019
Tack pappis123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kajsa L, Formgivare på Stockholm Toy Museum, svarade på det här omdömetSvarade 12 april 2019

Hej! Vad roligt att du trivdes så bra hos oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2018 från mobil enhet

En mycket intressant presentation av alla typer av leksaker från förr och fram till idag. Trevligt upplägg med skärmar där du kan söka dig fram till fördjupad information om de föremål du ser framför dig i montern. Där fanns också uppgifter där man skulle hitta föremål och svara på frågor. Du kommer att hitta föremål du haft eller sett under din uppväxt.

Datum för upplevelsen: oktober 2018
1  Tack zingan3
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kajsa L, Försäljningschef på Stockholm Toy Museum, svarade på det här omdömetSvarade 8 januari 2019

Hej Lennart! Vad kul att du hade en trevlig vistelse hos oss. Du är välkommen tillbaka flera gånger!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 september 2018

Vi var där i helgen och upplevde ett riktigt trevligt ställe med en jättehäftig milljö! Vilka utställningar! Rekommenderas!

Datum för upplevelsen: september 2018
Tack Miguel d
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kajsa L, Försäljningschef på Stockholm Toy Museum, svarade på det här omdömetSvarade 20 september 2018

Hej Miguel! Vad härligt att ni hade det bra hos oss! Välkomna tillbaka en annan dag!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen