Det var otroligt roligt att strosa runt här. Så mysigt och fint att få se på massa gamla leksaker ... läs mer
Här får man verkligen en historia om serie tidningar och leksaker med ett nostalgisk känsla. Här va ... läs mer
Vi har tidigare besökt Tidö Lindö slott och sett leksakerna, men detta var något helt annat ; väldigt bra gjort ! Fantastiskt kul att se alla dessa gamla/äldre leksaker, flera man själv kan relatera till ! Jag kommer tillbaka om något år eller två !
Hej! Vad roligt att du trivdes så bra hos oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!
En mycket intressant presentation av alla typer av leksaker från förr och fram till idag. Trevligt upplägg med skärmar där du kan söka dig fram till fördjupad information om de föremål du ser framför dig i montern. Där fanns också uppgifter där man skulle hitta föremål och svara på frågor. Du kommer att hitta föremål du haft eller sett under din uppväxt.
Hej Lennart! Vad kul att du hade en trevlig vistelse hos oss. Du är välkommen tillbaka flera gånger!
Vi var där i helgen och upplevde ett riktigt trevligt ställe med en jättehäftig milljö! Vilka utställningar! Rekommenderas!
Hej Miguel! Vad härligt att ni hade det bra hos oss! Välkomna tillbaka en annan dag!
Spännande utställning för både stora och små med väldigt trevlig och tillmötesgående personal som fick oss att känna oss väldigt välkomna.
Hej Frida!
Tack för din recension, och vad roligt att ni trivdes så bra hos oss! Ni är alltid välkomna hit!
Mycket sevärt museum om man gillar leksakshistoria, eller som när jag var där, den speciella Kalle Anka-utställningen. Skönt att strosa omkring i bergrummet där det var svalt och skönt. I Stockholm var det 34 grader vid tillfället.
Hej Jocke!
Tack för ditt omdöme, och vad roligt att du gillade Kalle Anka-utställningen! Och visst är det härligt med den svala temperaturen här? Vi har i stort sett runt 18 grader här året runt. Jag kan tipsa om att hålla lite koll på vår hemsida eller sociala medier, där vi lägger upp när nästa temporära utställning kommer igång!
Välkommen tillbaka!
Den här heta sommardagen passade alldeles utmärkt för ett besök i svala leksaksmuseets bergrum. Å ja, det var ju inte därför vi barn och barnbarn gick hit, utan av nyfikenhet på dess innehåll.
Trots det stora åldersspannet på 6 till 73 år fann var och en av oss roliga och intressanta, för att inte säga, spännande prylar som engagerade oss tillsammans. Även de gamla serietidningarna, som för de yngsta, var obekanta förstås, väckte nyfikna frågor.
De yngsta fick köpa var sin samlingsbok med Kalle Anka.
En sån bra dag! 😃
Hej Owe!
Vad kul att ni alla hade så roligt hos oss. Det är ju precis det vi vill uppnå, att det ska finnas något här för alla, oavsett ålder. Det är också otroligt roligt att höra att ni kunde engagera de yngre besökarna i de gamla klassikerna. Välkomna tillbaka närsomhelst!