Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Så fina bakverk”
Omdöme om Mr Cake

Mr Cake
Rankad som nr 14 av 151 Smått och gott i Stockholm
Certificate of Excellence
Område: Östermalm
Restauranginformation
Område: Östermalm
Omdömet skrevs 28 april 2021 från mobil enhet

Så fina bakverk och bra personal. Man verkligen vill testa alla saker. Åt även deras lunch och den va riktigt bra också. Så kan verkligen rekommendera detta ställe då man både äter med alla sinnen.

Datum för besöket: mars 2021
Tack 433henriks
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (346)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 346 omdömen

Omdömet skrevs 17 april 2021 från mobil enhet

Aldrig fel med en fika hos Mr Cake, stora söta bakverk om man är sugen på en fika eller fler val av mat till lunch.

Datum för besöket: april 2021
1  Tack A9298GGrichardj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2020 från mobil enhet

Älskar verkligen det här stället!!
Absolut godaste bakelserna, bullarna och kakorna! Prisvärt då det är så gott!
Trevlig personal och trevlig lokal!

Datum för besöket: november 2020
2  Tack Oliviaoreby
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2020

Kan inte annat säga att det här var världsklass utan att vara någon expert. Dessutom bra priser.
Red velvet, key lime pie och någon slags kardemummabulle var supergott.

Datum för besöket: december 2020
Tack henrik b
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2020 från mobil enhet

Ett överdåd av godsaker! Väldigt trevlig personal som höll stenhårt på att alla håller avstånd! Fint ställe som jag garanterat kommer besöka igen!

Datum för besöket: oktober 2020
Tack majls21
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mr Cake tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Mr Cake? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt