Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat men otroligt snorkig personal.”
Omdöme om The Green Queen

The Green Queen
Rankad som nr 1 131 av 3 326 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 125 US$ - 168 US$
Område: Kungsholmen
Restauranginformation
Område: Kungsholmen
Omdömet skrevs 23 september 2020

Maten är bra. Det som skulle lyfta stället skulle vara att byta ut kvinnan som tar upp beställningarna. Har nog aldrig varit på en restaurang där serveringspersonal har varit så avvisande och snorkig. Man behöver inte överdriva trevligheten på något sätt men att t ex hälsa gäster välkommen hör till vanligt hyfs.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack DonkyKing12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (30)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 30 omdömen

Omdömet skrevs 31 augusti 2020 från mobil enhet

Restaurangen har potential med fin lokal och bra läge på Kungsholmen, men tyvärr är personalen otrevlig och maten smakade bara salt. Åt en macka med avokadoröra där kocken måste ha tappat saltkaret i röran. Dock gott glutenfritt bröd.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack johololu
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2020 från mobil enhet

Väldigt god mat, både ätit där och tagit take-away flertal gånger. Tyvärr är personalen 9ggr av 10 lite halvt otrevliga, snäsiga eller korta i tonen vilket drar ner betyget...

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Lindmark_77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juni 2019 från mobil enhet

Vi var 4 personer som åt och alla tog olika rätter. Jag tog något som bestod av champinjoner på bröd. Står på menyn att den ska innehålla tryffel, vilket den inte gjorde. 45 kr för en läsk på ett ställe som inte har bordsservering är för mig helt orimligt. Jag jobbar själv med restaurang och sätt till hur billiga råvarorna är på alla deras rätter i en pytteliten ”mat över disk”-ställe, så är det inte rimligt att det ska kosta 155-175 kr per rätt utan dricka med denna kvalitén. Antar att de rättfärdiga sina priser med hipster inredning efter att ha varit en vecka semester i Tulum, fast utan att smaka på maten.

Datum för besöket: juni 2019
Tack 778mickea
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juni 2019

Bra för veganer och vegetarianer. Jättegoda vegoburgare!!! God mat men tyvärr mindre goda efterrätter. Man kan ta med maten ut till pontonen och sitta där.

Datum för besöket: juni 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack vegoisthlm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Green Queen tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt The Green Queen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt