Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiskt ställe”
Omdöme om Ölbistron No.50

Ölbistron No.50
Rankad som nr 536 av 3 514 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 0 US$ - 2 US$
Beskrivning: Stort utbud på lokal öl. Även vin, cava och alkoholfritt. Burgare, smörrebröd, korv på 99% kötthalt, sallader m.m.
Restauranginformation
Beskrivning: Stort utbud på lokal öl. Även vin, cava och alkoholfritt. Burgare, smörrebröd, korv på 99% kötthalt, sallader m.m.
Omdömet skrevs 30 mars 2018

Fantastisk god dagens lunch. Ett stort utbud av lokala småskaliga ölsorter. Mycket trevlig personal.

Datum för besöket: mars 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack StefanDi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (44)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 44 omdömen

Omdömet skrevs 4 mars 2018 från mobil enhet

Mycket trevligt litet ställe med begränsad meny men en hel del spännande ölsorter på kran. Jag beställde en Angus-burgare till ölen som serverades på en planka tillsammans med dill pommes. Gott, hemtrevligt, bra service och hyggliga priser. Hit kommer jag gärna tillbaka:)

Datum för besöket: mars 2018
Tack SvangGunnar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 februari 2018

Litet hak med liten meny och kort öl-lista men skön stämning och goda smaker. Jag går gärna tillbaka, jag trivdes bra!

Datum för besöket: februari 2018
Tack chris f
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 december 2017

Litet kanon trevligt öl ställe med super trevlig personal
Många trevliga öl på kran
Väll värt ett besök
PS dom har vin också

Datum för besöket: december 2017
Tack kimtufvander
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 september 2017

Nyöppnat för lunch. I dagens buffé ingick soppa, sallad, bröd och varmrätt. Allt vällagat och riktigt fräscht. Litet ställe så det var lugnt och skönt. Hit kommer vi gärna igen. God husmanskost och enligt uppgift thaimat på torsdagar.

Datum för besöket: september 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Torbjörn R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mattias99, Ägare på Ölbistron No.50, svarade på det här omdömetSvarade 23 september 2017

Hej
Tack för du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss.
Roligt att du tyckte om vår lunch.
Det stämmer, varje torsdag är det thai till lunch.
Alla andra vardagar husman.
Hoppas vi ses igen på lunch eller kvällstid
Med vänlig hälsning,/ Mattias

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ölbistron No.50 tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Ölbistron No.50? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt