Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
14 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
135 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
135 US$
Se erbjudande
ScandicHotels.com
109 US$
Se erbjudande
Hotels.com135 US$
travelup.com213 US$
Priceline135 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 853)
Filtrera omdömen
2 854 resultat
Medlemsbetyg
1 741
729
218
102
64
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 741
729
218
102
64
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 2 854 omdömen
Omdömet skrevs 10 april 2022

Supertrevligt hotell, med perfekt läge mitt i centrum och oerhört trevlig och hjälpsam personal. Kan varmt rekommendera hotellet för alla kategorier av resande. Fantastisk frukost med ett urval utöver det vanliga.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack 971jennyf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Downtown Camper By Scandic, Marknadsföring på Downtown Camper by Scandic, svarade på det här omdömetSvarade 18 april 2022

Hej 971jennyf,

Vad härligt att läsa dina kommentarer och att du trivdes med vistelsen! Tack för att du delade detta omdöme och vi hoppas få nöjet att välkomna dig tillbaka snart igen.

Ha en fin dag,

Moa
Guest Relations Coordinator

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 mars 2022

Datum för vistelsen: mars 2022
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Downtown Camper By Scandic, Marknadsföring på Downtown Camper by Scandic, svarade på det här omdömetSvarade 31 mars 2022

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 25 mars 2022

Fin vistelse på hotellet men riktigt missnöjd med kvällsmaten. Beställde en hamburgare med fläskkött som uppriktigt sagt smakade äckligt. Ingen personal som fråga hur det smakade eller uppmärksammade missnöje. Tvingade i mig halva hamburgaren innan illamåendet tog över. Stor besvikelse och försämrade den annars trevliga upplevelsen rejält.

Datum för vistelsen: mars 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack Mal20004
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Downtown Camper By Scandic, Marknadsföring på Downtown Camper by Scandic, svarade på det här omdömetSvarade 31 mars 2022

Hej Mal20004,

Tack för ditt omdöme och för att du valde att bo med oss. Så tråkigt att läsa om din vistelse i Restaurangen. Vi vill att alla våra gäster ska vara nöjda när de checkar ut så synd att vi inte lyckades här. Självklart tar vi detta vidare och ser över vad som gått fel här och hoppas få en ny chans att välkomna dig tillbaka för en bättre upplevelse snart igen.

Ha en fin dag,

Moa
Guest Relations Coordinator

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 mars 2022

Datum för vistelsen: mars 2022
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Downtown Camper By Scandic, Marknadsföring på Downtown Camper by Scandic, svarade på det här omdömetSvarade 22 mars 2022

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 20 mars 2022

Mycket trevligt och prisvärt hotell med trevlig personal som visar stort engagemang. Mycket bra att man kan hyra utrustning för olika aktiviteter. Spa på våning 9 är ett utmärkt ställe att relaxa efter en arbetsdag, lite focusens.

Datum för vistelsen: mars 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack 169peterk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Downtown Camper By Scandic, Marknadsföring på Downtown Camper by Scandic, svarade på det här omdömetSvarade 22 mars 2022

Hej 169peterk,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde att bo med oss. Kul att läsa om din vistelse och dina fina kommentarer gällande våra kollegor, vi har verkligen ett fantastiskt team!

Vi hoppas verkligen få nöjet att välkomna dig tillbaka till oss snart igen för ännu en trevlig vistelse på Downtown Camper.

Ha en fin dag,

Moa
Guest Relations Corodinator

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen