De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
Priceline74 US$
Hotels.com74 US$
Vio.com67 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 21 augusti 2023

Bra budgethotell med hyfsad frukost. Något tunna väggar där angränsande rum gjorde sig påminda. Lyhört ut till korridoren vilket resulterade till att andras dörrar gick igen med en hög smäll. Bra städning och skapliga sängar.

Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack kn12023
Louise Björklycke, Guest Services / Front Office på Motel L Alvsjo, svarade på det här omdömetSvarade 22 augusti 2023

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme om din vistelse hos oss. Vi uppskattar din feedback och vill gärna svara på dina kommentarer.

Det gläder oss att höra att du betraktar oss som ett bra budgethotell och att du var nöjd med den hyfsade frukosten. Att erbjuda en tillfredsställande frukost är viktigt för oss, och vi strävar alltid efter att ge våra gäster en god start på dagen.

När det gäller ljudisoleringen är vi medvetna om att detta kan påverka vistelsen. Vi ber om ursäkt för eventuella störningar som du upplevde på grund av tunna väggar och ljud från angränsande rum. Vi kommer att fortsätta att arbeta med att förbättra ljudisoleringen och minimera eventuella olägenheter för våra gäster.

Ditt påpekande om ljudet från korridoren är också noterat. Vi kommer att vidta åtgärder för att minska risken för att dörrar stängs med en hög smäll och därigenom skapa en mer lugn och avkopplande atmosfär för alla våra gäster.

Vi är glada över att du uppskattade vår städning och fann sängarna vara skapliga. En ren och bekväm miljö är viktigt för en positiv hotellupplevelse, och vi kommer att fortsätta att upprätthålla dessa standarder.

Tack igen för din feedback. Vi tar den på största allvar och ser fram emot att välkomna dig tillbaka vid en framtida vistelse där vi hoppas att kunna överträffa dina förväntningar ännu mer.

Omdömet skrevs 18 juli 2023

Nästa gång kommer jag säkert att bo där igen. Bra frukost, bra rum, tyst rum, OK TV utbud. Bättre än andra ställen som heter "hotell".
OK, hur många tecken till måste man adda tills det blir 200 tecken?

Datum för vistelsen: juli 2023
Tack gno343
Louise Björklycke, Guest Services / Front Office på Motel L Alvsjo, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2023

Det är alltid lika roligt att höra hur våra gäster haft det, tack för ditt omdöme.

Omdömet skrevs 13 juli 2023

Fräscht och välkomnande hotell.

Promenadavstånd till flera restauranger, nära till bussar och pendeltåg.

Sköna sängar, nackdel är delad bäddmadrass i dubbelsängen.

Lite dåligt med plats för att packa upp och endast stora designhängare vid dörren som känns mest opraktiska.

Över lag ett bra hotell!

Datum för vistelsen: juli 2023
Tack Linyeri

Bästa Linyeri,

Tack för din fina feedback till oss. Vad bra att ni tyckte om mycket med vårt hotell, men tråkigt att vi inte nådde hela vägen. Vi noterar all din feedback och tar till oss detta.

Hoppas trots allt att vi ses snart igen.

Omdömet skrevs 12 juni 2023

Ett trevligt hotell med bra läge. Trevlig personal, fin, lite enklare frukost. Finns t.ex inte äggröra, bacon, köttbullar och gröt som på större hotell, men absolut en fin, trevlig, fräsch och välpåfylld frukost!
Trevliga rum som kunde haft några fler krokar - men som fungerade fint!

Datum för vistelsen: juni 2023
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Lynnerlandsson
Louise Björklycke, Guest Services / Front Office på Motel L Alvsjo, svarade på det här omdömetSvarade 13 juni 2023

Hej Lynn,

Jag vill börja med att tacka dig för att du valde att bo hos oss !

Tack för att du också tog dig tiden att dela med dig av din feedback, det uppskattar vi.

Vi kommer ta till oss av detta för att fortsätta förbättras. Vi hoppas att vi ändå får möjligheten att snart välkomna dig tillbaka så vi får visa förbättringen.

Med vänliga hälsningar,

Jumah - Motel L Älvsjö

Omdömet skrevs 23 maj 2023

Skulle uppskatta bredare sängar och inte fullt så mjuka madrasser

Tyst och lugnt. Bra frukostar . Trevlig personal.
Lätt att hitta till hotellet. Bra med parkeringar. Bra dusch och toalett samt att få nya handdukar varje dag

Datum för vistelsen: maj 2023
  • Restyp: Reste med familjen
Tack ingbrittstalgren
Louise Björklycke, Guest Services / Front Office på Motel L Alvsjo, svarade på det här omdömetSvarade 26 maj 2023

Hej Ingbritt,

Jag vill börja med att tacka dig för att du valde att bo hos oss !

Med vänliga hälsningar,

Jumah - Motel L Älvsjö