Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Omdöme om Tre Valv

Tre Valv
Boka bord
2
fre 30/10
20:00
Rankad som nr 2 982 av 3 326 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 9 US$ - 34 US$
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Restauranginformation
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan

God mat i en härlig miljö i gamla stan. Vi åt vitello och en risotto med tryffel. Bra service .......

Datum för besöket: september 2020
Tack 61daniellau
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (43)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1822 av 43 omdömen

Omdömet skrevs 24 september 2020

Åt på denna resturang i början av semptember beställde pizza margerita var jätte god gräddost tror ja de var med , bra service

Datum för besöket: september 2020
Tack Covid19fly
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 september 2020

bra mat , fin service provade havets frukt och jag vart jättenöjd med maten bra konsistens och bra tid att få maten

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 890dannea
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2020

Tog en lunch här en fredag. Beställde köttbullar och en pasta. Fråga vad dom hade för mineralvatten, do. Såg på mig, vad menar du? Ja loka, ramlösa? Min vän fick en cola i vinglas ca 15cl. Tog en bruchetta. Maten var medelvärdig, läsk och vatten sjukt överpris, vill nog säga dyrast i Stockholm. Fick in notan och denna lunch kunde vi fått på en vanlig restaurang med 2rötters för två och 2 glas vin till men det var inte de vi åt. Så först och sista gången där. Under all kritik. Så besviken

Datum för besöket: september 2020
3  Tack Jonkken88
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 september 2020

Jag åt lunch på Tre Valv i somras. Vi satt ute och det var mycket trevligt! Jag åt pizza som var fantastiskt god och mitt sällskap testade deras pasta. Vi hade en bra upplevelse och jag rekommenderar alla att gå dit! Fin lokal i Gamla Stan.

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Mariapette
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Tre Valv tittade också på

 
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Tre Valv? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt