Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Stockholm
Publicera
Inkorg
Sök
Hotell i närheten
Omdömen (266)
Filtrera omdömen
266 resultat
Medlemsbetyg
167
76
17
3
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
167
76
17
3
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 266 omdömen
Omdömet skrevs 19 oktober 2018

Om du vill bo mitt i Gamla stan är det här vandrarhemmet bra. Vi hörde Storkyrkans klocka slå varje kvart. Jättemysigt runt omkring. Vi bodde i rum 17 och det var välstädat och hade högt i tak och ett stort fönster.

Datum för vistelsen: oktober 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack cottonhoney
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 december 2015

Väldigt trevlig personal, rena rum och mysiga utrymmen. Fiket nedanför serverar en bra frukost till lågt pris och det är gångavstånd till det mesta kring gamla stan.
Parkering kan vara svårt att hitta, men om man kör förbi slottet på höger sida så har man hamnparkeringen till vänster, där kan man stå relativt nära, då tar det bara ca 5 minuter rakt upp mot gamla stan innan man är framme.

Datum för vistelsen: november 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack angelica g
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cecilia S, Ägare på Castanea Old Town Hostel, svarade på det här omdömetSvarade 11 januari 2016

Roligt att du trivdes hos oss! Tack för bra tips om parkering, den är nära och bra. Det finns bra parkering vid Slussen också (inomhus) som är 5-7 minuter att gå men lite billigare. Välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 november 2015

Vandrarhemmet är fantastiskt placerat mitt i G:la Stan utan att ligga på turiststråken. Jag sov i en sal om 16, vilket var strålande om man reser ensam. man trängs inte ihop med andra oavsett om man gillar dem eller inte. Vandrarhem är ju alltid att leva tillsammans med andra - på gott och ont. Som vandrarhem kan det nog inte bli mycket bättre. Medboende väljer man ju inte själv.

Rumstips: Alla rum är nog tysta, lite gatuljud, men ingen trafik.
Datum för vistelsen: november 2015
  • Restyp: Reste ensam
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
2  Tack lrsmartn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cecilia S, Ägare på Castanea Old Town Hostel, svarade på det här omdömetSvarade 11 januari 2016

Tack för att du bodde hos oss och roligt att du tycker att det inte kan bli mycket bättre.
Välkommen tillbaka när du har tillfälle!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2015 från mobil enhet

Möttes av väldigt trevlig receptionist vid ankomst. Vi bodde på bottenvåningen i ett rum som va lagom stort, ljust och välstädat med ett stort fönster mot en lugn innergård. Gemensam toalett och dusch. Trevligt litet gemensamt sällskapsrum. Läget är helt perfekt, ligger i en mysig del av gamla stan med ett stort kastanjträd utanför. Har bott på många vandrarhem/hostel men detta var ett av de bättre!

Datum för vistelsen: september 2015
Restyp: Reste med familjen
1  Tack nicole_olander
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cecilia S, Ägare på Castanea Old Town Hostel, svarade på det här omdömetSvarade 11 januari 2016

Tack för din positiva review, vad roligt att du trivdes och uppskattade både rum, vårt mysiga läge och städning. Extra kul förstås att det var ett av de bättre vandrarhem du bott på. Vi hoppas välkomna dig tillbaka vid tillfälle!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 september 2014

Trevlig personal som finns där när man checkar in. Jag har alltid sovit på nedre plan och har aldrig störts av gatan utan för.
Rummet är ljust och enkelt med bra sängar.
Gillar att man kommer rakt ut i gamla stan, med alla mysiga små gränder.

Datum för vistelsen: november 2013
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Jenny-ressugen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen