Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (848)
Filtrera omdömen
848 resultat
Medlemsbetyg
657
138
32
10
11
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
657
138
32
10
11
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 848 omdömen
Omdömet skrevs 17 juli 2020 från mobil enhet

Toppmodernt hotell med underbar design!
Välstädat och fräscht. Läckert inredda rum med bra produkter. Sköna sängar. Proffsig personal. Mycket bra frukost.
Rekommenderas starkt, kommer garanterat tillbaka!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack MolMad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cecilia Björklund, Försäljning på Lydmar Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2020

Ett stort tack för din fina recension MolMad!
Vi blir så otroligt glada över att höra att ni hade en så fin vistelse hos oss.

Vi ser verkligen fram emot att få välkomna er tillbaka till Lydmar inom en snar framtid igen.

Vänliga hälsningar,
Cecilia Björklund
Sales & Marketing Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juni 2020

Bland den godaste drinken jag testat som ena bartendern sara har gjort, ginger chili kallas den för! Ett måste om ni besöker denna bar!
Sjukt bra drag i den alkoholen kändes knappt men smaken va helt magisk!

Datum för vistelsen: juni 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack F2962BQalexanderb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CeciliaBjoerklund, Försäljningschef på Lydmar Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 12 juni 2020

Vad glada vi blir av din fina recension Alexander!
Visst gör Sara goda drinkar, vi ser fram emot att välkomna er tillbaka snart igen. Sara och teamet byter ut drinkar kontinuerligt så det finns alltid något nytt och spännande att testa.

Sara hälsar så gott och ser fram emot att välkomna er tillbaka!

Vänliga hälsningar,
Cecilia Björklund
Sales & marketing Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juni 2020

En mycket trevligt hotel i ett centralt läge, mysig utebar och väldigt god mat i restaurangen. Helt enkelt ett toppen hotel. Tysta rum med ett stor badrum med badkar. Ett hotel jag gärna återvänder till i framtiden.

Datum för vistelsen: maj 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack LillaMy66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CeciliaBjoerklund, Försäljningschef på Lydmar Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 10 juni 2020

Stort tack för din fina recension! Visst är det härligt att sitta på framsidan vid vattnet eller uppe på terrassen under sommaren.

Det var ett nöje att få ha er här och vi hoppas att ni kommer tillbaka snart igen.

Vänligen,
Cecilia Björklund
Sales & Marketing Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juni 2020

Toppen på alla sätt, fina rum, trevlig personal både i reception, bar, matsal. Fin inredning, frukosten till rummet var topp. Läget är dessutom ett av de bästa tänkbara i Stockholm. Mycket vällagad mat i restaurangen. På återseende!

Datum för vistelsen: maj 2020
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 21magnus
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CeciliaBjoerklund, Försäljningschef på Lydmar Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 9 juni 2020

Ett stort tack för din fina recension Magnus! Vi blir så glada över att höra att er vistelse varit fin från början till slut. Det värmer och kommer delas med all personal på Lydmar.

Hoppas vi får nöjet att välkomna er tillbaka snart igen.

Vänligen,
Cecilia Björklund
Sales & Marketing Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 maj 2020

Ett fantastiskt ställe att landa på. Kändes som hemma så fort vi klev in på hotellet. Det gällde allt från bemötandet från personalen, det fantastiska rummet (bättre än hemma :-)), drinkarna i baren, maten och vinet samt den härliga frukosten. Kommer garanterat att återvända!

Datum för vistelsen: mars 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Cecilia_1812
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CeciliaBjoerklund, Försäljningschef på Lydmar Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 maj 2020

Tack för dina värmande ord Cecilia!
Visst är det härligt med hemmakänslan hos oss och de individuellt inredda rummen.

Vi hoppas vi får välkomna er tillbaka till ert andra hem snart igen!

Vänligen,
Cecilia Björklund
Sales & Marketing Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen