Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 10:00 - 19:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Föredömliga toaletter

Moodgallerian är en sober galleria. Flera bra märken i butikerna. Tyvärr har atmosfären i gallerian ... läs mer

Omdömet skrevs 20 juni 2019
charlottam2014
,
Stockholm, Sverige
från mobil enhet
Härlig galleria

Flera butiker och restauranger med stor bred. Lätt att nå i centrala stockholm. Passar alla ... läs mer

Omdömet skrevs 31 augusti 2018
mikaelo403
,
Stockholm, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 51 omdömen
  
Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Stockholm
från 32,57 US$
Mer information
Abbamuseet
307 omdömen
från 29,23 US$
Mer information
från 46,18 US$
Mer information
från 18,44 US$
Mer information
Omdömen (51)
Filtrera omdömen
51 resultat
Medlemsbetyg
14
26
10
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
14
26
10
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 51 omdömen
Omdömet skrevs 20 juni 2019 från mobil enhet

Moodgallerian är en sober galleria. Flera bra märken i butikerna. Tyvärr har atmosfären i gallerian aldrig riktigt lyft trots goda intentioner. På ett område är dock gallerian ett rent föredöme och det är deras offentliga toaletter. Ofta har jag haft samtal med besökare till Stockholm som förvånas över svårigheten att hitta en offentlig toalett. Därav känner jag att vill tipsa om Moods strålande toaletter. Rena fräscha toaletter, laungekänsla med musik lyxigt, ingen avgift. Ligger lite undanskymt nära rulltrapporna. Stockholms bästa!

Datum för upplevelsen: juni 2019
Tack charlottam2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 januari 2019 från mobil enhet

Mysigt men det luktar urin. Väldigt fin miljö och fina butiker, de spelar även musik i form av fågelkvitter, dock hördes det inte så bra vid restaurangerna då det var väldigt sorligt och skramligt.

Datum för upplevelsen: januari 2019
Tack Alva L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 oktober 2018 från mobil enhet

Så lyckad galleria! Allt känns väldigt lyxigt och genomtänkt.

Dd har verkligen lyckats få restaurangerna att kännas inbjudande. Här vill man verkligen hänga!

Datum för upplevelsen: oktober 2018
Tack pempelempe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 augusti 2018 från mobil enhet

Flera butiker och restauranger med stor bred. Lätt att nå i centrala stockholm. Passar alla besökare. Flera unika butiker. Även mysiga mat och pubar.

Datum för upplevelsen: oktober 2017
1  Tack mikaelo403
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 januari 2018 från mobil enhet

Det var väldigt mysigt att strosa runt i köpcentrat, jag var där mellan jul och nyår det kan jag verkligen rekomendera det blir ett nytt besök när jag är i Stockholm.

Datum för upplevelsen: december 2017
Tack tj00h0
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen