Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
ladyu39
Norrbottens län, Sverige

Rekommenderar HOBO hotell!

Omdöme om Hobo
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 26 apr. 2024från mobil enhet
Toppenhotell!
Bott på HOBO ett par gånger och fått ett mycket trevligt bemötande av personalen. Nu senast möjlighet till tidigare incheckning.
Frukosten är kanon och frukostrestaurangen är väldigt mysig och har en fantastisk utsikt över Stockholm.
Ett personligt hotell med fina och bra rum!
Centralt läge vid Sergels torg, Gallerian och T-centralen.
Datum för vistelsen: april 2024
Resetyp: Reste som ett par
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
1 414 kr
  • Scandic Hotels
    1 414 kr
  • Vio.com
    1 261 kr
  • Expedia.com
    1 414 kr
0.1 km från Hobo
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
3 900 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Expedia.com
    3 891 kr
  • Hotels.com
    3 900 kr
  • Vio.com
    3 893 kr
0.4 km från Hobo
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 751 kr
  • Expedia.com
    1 912 kr
  • Vio.com
    1 482 kr
  • travelup.com
    1 695 kr
0.5 km från Hobo
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 701 kr
  • Strawberry Hotels
    1 745 kr
  • Agoda.com
    1 508 kr
  • Official Site
    1 745 kr
0.6 km från Hobo
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
2 280 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Expedia.com
    2 280 kr
  • Agoda.com
    2 107 kr
  • Vio.com
    2 227 kr
1.4 km från Hobo
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 498 kr
  • Scandic Hotels
    1 664 kr
  • Algotels
    1 454 kr
  • Expedia.com
    1 498 kr
0.4 km från Hobo
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 176 kr
  • Scandic Hotels
    1 307 kr
  • Vio.com
    967 kr
  • Expedia.com
    1 176 kr
0.5 km från Hobo
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 175 kr
  • Expedia.com
    1 214 kr
  • Agoda.com
    1 087 kr
  • Vio.com
    1 146 kr
2.3 km från Hobo
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
2 215 kr
  • Radissonhotels.com
    2 215 kr
  • Vio.com
    2 215 kr
  • Expedia.com
    2 215 kr
0.6 km från Hobo
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 550 kr
1 269 kr
  • Expedia.com
    1 264 kr
  • Strawberry Hotels
    1 436 kr
  • Hotels.com
    1 264 kr
2.7 km från Hobo
Kostnadsfritt wifi
Pool
Visa fler hotell i Stockholm
Omdömen (1 119)
Filtrera omdömen
1 119 resultat
Medlemsbetyg
623
303
104
55
34
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
623
303
104
55
34
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 119 omdömen
Omdömet skrevs 18 mars 2024

Incheckningen gick smidigt och jag blev positivt överraskad av en uppgradering till ett rum med högre standard än jag bokat (jättetacksam än en gång!!). Frukosten är fräsch och varierad. Jättetrevlig personal!

Datum för vistelsen: mars 2024
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack sofie12341234
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 mars 2024

Mycket trevligt och rent hotell. Trevligt bemötande vid incheckning, rena hissar och en fräsch doft i korridoren gav ett väldigt positivt första intryck. Rummet, som låg på våning 12, var rent och modernt med en härlig utsikt över Stockholm. Sköna sängar.
Även om det var lite krångligt att hitta till frukosten var den utöver det vanliga. Allt kändes väldigt fräscht. Rent på alla bänkar, mycket färsk frukt och ingen ost med intorkade kanter i sikte. Ett extra plus för den japanska touchen på frukosten med bland annat misosoppa.

Datum för vistelsen: mars 2024
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack anilgran
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 4 mars 2024

Frukosten har allt, från vegan och smoothie till bacon och japanska rätter. Med en fantastisk utsikt på översta våningen. Mycket sköna sängar och tyst och lugnt. Trevlig reception och bar. Välkomnande med kaffe vid receptionen.

Datum för vistelsen: mars 2024
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Malinda J
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 18 februari 2024

Sov här i samband med besök på Hamburger Börs. Toppenläge, skön atmosfär och trevlig personal. Takbaren har härlig utsikt och frukosten serveras också med strålande utsikt. Rummet var välplanerat och välisolerat. Återkommer gärna!

Datum för vistelsen: februari 2024
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack anki2024
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 7 februari 2024

Oseriöst hotell! Vi blev av med en sak på hotellrummet vilket vi informerade om efter att ha noggrannt undersökt vår del i det hela (tittat hemma, i bilen och ringt Stockholms stads parkeringgarage) Vi anklagar ingen städpersonal för att på något sätt medvetet ha orsakat detta, men misstag av den mänskliga faktorn kan ju ske. Vi har inte fått någon som helst förståelse eller kompensation från Hobo Hotell för detta, de vägrar ersätta eller visa goodwill. När vi eskalerat saken högre upp i kedjan har vi mötts av tystnad. Förvånad att det är såhär man sköter service på ett Strawberry-hotell när gäster (som f.ö. inte gjort något väsen av sig under vistelsen och inte på något sätt kan ha flaggats som "jobbiga") precis checkat ut från en 13000krs-vistelse. Undvik! Hospitalityn är verkligen, som de själva beskriver det, "punkish".

Datum för vistelsen: februari 2024
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Mathilda L
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Front Desk, Guest Services / Front Office på Hobo, svarade på det här omdömetSvarade 9 februari 2024

Hej! Tack för att du delar med dig av din feedback efter er vistelse hos oss. Vi känner oss så ledsna över att ni inte känner er hörda i denna situation, då vi försökt lokalisera er borttappade sak och även haft kontakt på mail och telefon - återigen så ber vi om ursäkt, det är aldrig vår mening att våra gäster ska lämna oss ledsna eller besvikna.

Trevlig helg,
Märta & Team Hobo

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen