Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
2 725 kr
Helt återbetalningsbar innan fre 8 mars
Hotels.com
2 725 kr
Helt återbetalningsbar innan sön 10 mars
Bli belönad med One Key
Agoda.com
2 255 kr
Helt återbetalningsbar innan ons 6 mars
Flera sätt att betala på
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 074)
Filtrera omdömen
2 074 resultat
Medlemsbetyg
1 455
366
143
65
45
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 455
366
143
65
45
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1722 av 2 074 omdömen
Omdömet skrevs 29 oktober 2023

Reste med min käresta för en kväll i stan med middag och drinkar. Vi fick en perfekt start på At Six. Rent, snyggt, trevlig personal och hög internationell standard. Särskilt bra frukost med separat kaffe & te-service som var av bra klass. Rekommenderas

Datum för vistelsen: oktober 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack emilvxhlm
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Lea Klein, Guest Services / Front Office på Hotel At Six AB, svarade på det här omdömetSvarade 30 oktober 2023
Google-översättning

Dear emilvxhlm,

Thank you very much for choosing At Six for your recent visit to Stockholm and for taking the time to fill in our guest survey.
We are incredibly happy to see you enjoyed your stay with us! We strive to exceed all our guests expectations and to make sure all our guests have an excellent experience at At Six!

We look forward to welcoming you back in the near future! If you ever need any assistance please do not hesitate in contacting us!

Warm regards,

Lea
Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 oktober 2023 från mobil enhet

Överreklamerat hotell, fint rum men det var det enda positiva. Jag hade bokat rum + frukost, den personen i receptionen som checkar in mig försöker sälja på frukost trots att det redan är bokat och betalt. Vidare så tar de en reservation på 1000kr (fastän rummet redan är betalt), det tog 7 dagar efter att jag checkat ut innan de släppte reservationen. (En bekant hade samma problem för ett år sedan, så inte första gången). Medioker frukost, samma lika standard som clarion/ Nordic choice/ strawberry har- samma kedja, ingenting som sticker ut. Nattklubb i huset/ intill håller igång till 04 på nätterna, omöjligt att sova innan de stängt då det är lyhört utifrån men även från korridoren. Jag bodde på 9:e våningen.

Datum för vistelsen: oktober 2023
Restyp: Reste i arbetet
Tack 780ceciliae
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Lea Klein, Guest Services / Front Office på Hotel At Six AB, svarade på det här omdömetSvarade 24 oktober 2023
Google-översättning

Dear Cecilia,

Thank you very much for choosing At Six and for taking the time to send us your feedback!

Here at At Six we strive to exceed all of our guests' expectations and we are very sorry to see that this was not the case during your stay. We appreciate you letting us know about the issues you encountered so that we may continue improving. We are working on extensive training sessions especially for our new staff members to avoid issues like you have experiences with your booking. Furthermore, we always want to make sure that our guests receive the best possible service in our wonderful hotel, for example that our guests can charge everything to their room bill instead of paying directly on spot in our outlets. Therefore we really apologize on behalf of the entire team that we did not meet your expectations!

When it comes to the release of the deposit, I would like to confirm that your deposit was released the moment you checked out from At Six, however, it might take a few working days for the deposit to appear in your bank account. As soon as we press the "check out button" the deposit is released in our system and from that point it depends on the communication between the guests bank and our bank. I will make sure to find a new routine in terms of taking a deposit at check in to make sure that our guests will receive the best service they can expect from a hotel!

I really hope to welcome you back to At Six in the near future so we can turn your previous experience around!

Best regards,

Lea
Hotel At Six

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 oktober 2023 från mobil enhet

Häftigt hotell i modern design. Fina, ganska små rum. Fin utsikt , fräscht badrum - cool och komplett minibar. Perfekt läge nära Sergels torg. Trevlig och internationell frukost. God service både o receptionen och vid frukosten. Lite lyxigt

Rumstips: Det finns häftiga rum med supertrevligt utsikt
Datum för vistelsen: oktober 2023
Restyp: Reste med vänner
Tack IngridJ181
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Lea Klein, Guest Services / Front Office på Hotel At Six AB, svarade på det här omdömetSvarade 23 oktober 2023
Google-översättning

Dear Ingrid,

Thank you very much for choosing hotel At Six for your recent stay and taking the time to leave us your valuable review!

It thrilled us to read about the pleasant experience you had with us and that you loved the overall experience. We always aim to exceed all our guest's expectations by delivering outstanding service. Your satisfaction is important to us and we will be using the feedback you gave us to continue improving truly unique guest satisfaction.

Looking forward to welcoming you again to provide you with another flawless stay.

Sincerely,

Lea
Guest Relations
Hotel At Six

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2023

Fina rum, sköna sängar. Toppenbra frukost med mycket att välja på.
Ligger väldigt centralt men ändå lite undanskymt och utan massa trafik. Mycket restauranger runt omkring.
Rent, fräscht och trevlig, hjälpsam personal. Mycket god service!

Datum för vistelsen: oktober 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Majaa94
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Lea Klein, Guest Services / Front Office på Hotel At Six AB, svarade på det här omdömetSvarade 14 oktober 2023
Google-översättning

Dear Majaa94,

Thank you very much for choosing hotel At Six for your recent stay and taking the time to leave us your valuable review!

It thrilled us to read about the pleasant experience you had with us and that you loved the overall experience. We always aim to exceed all our guest's expectations by delivering outstanding service. Your satisfaction is important to us and we will be using the feedback you gave us to continue improving truly unique guest satisfaction!

Looking forward to welcoming you again to provide you with another flawless stay.

Sincerely,

Lea
Guest Relations Supervisor
Hotel At Six

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 oktober 2023

Lyxig känsla att sätta guldkant på vardagen med.. Perfekt läge för restaurangbesök, shopping med mera. Nära till centralen för att ta sig runt om Stockholm. Rummen är tysta och ger en avslappnad känsla där tid och rum kan glömmas bort för en stund.

Datum för vistelsen: oktober 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Ylvali G
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Céline Brunet, Guest Services / Front Office på Hotel At Six AB, svarade på det här omdömetSvarade 10 oktober 2023
Google-översättning

Dear Ylvali,

Thank you very much for choosing hotel At Six for your recent stay in Stockholm and taking the time to leave us your valuable review.

It thrilled us to read about the pleasant stay you had with us and that you loved the overall experience, especially the room and the central location of the hotel. We always aim to exceed all our guest's expectations by delivering outstanding service. Your satisfaction is important to us and we will be using the feedback you gave us to continue improving truly unique guest satisfaction.

Looking forward to welcoming you again to provide you with another great stay.

Warm regards,
Céline Brunet
Guest Relations Supervisor

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen