Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
232 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-12-18
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
233 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-12-18
Trip.com
177 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-12-17
Hotels.com233 US$
Preferred Hotels211 US$
ZenHotels.com282 US$
Visa alla 20 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 802)
Filtrera omdömen
1 803 resultat
Medlemsbetyg
1 267
322
123
52
39
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 267
322
123
52
39
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
4348 av 1 803 omdömen
Omdömet skrevs 11 april 2022 från mobil enhet

Incheckningen med den trevliga och professionella kvinnan satte ribban för hela vistelsen. Vi blev inte besvikna en enda gång efter det heller. Utmärkt, fräsch och välfylld juniorsvit med turn down service av gulliga tant T. Sköna sängar(t o m extrabädden!) med många kuddar. Fräscht gym. Coctailbaren var grym och frukostbuffén den bästa jag varit med om i Sverige.

Rumstips: Perfekt läge mitt i smeten i Stockholm och smidigt att parkera i Gallerianhuset. Bara att ta hissen upp till hotellet.
Datum för vistelsen: april 2022
Restyp: Reste med familjen
1  Tack evis132
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Irene Guillén, Guest Services / Front Office på Hotel At Six AB, svarade på det här omdömetSvarade 13 april 2022
Google-översättning

Dear evis132,

Thank you for deciding to stay at At Six and thank you for taking your time to give us such wonderful and detailed feedback of your experience. It makes us extremely happy to read your review and we hope to be able to welcome you back in the near future.

Kindest regards,
Team At Six

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 april 2022

Bodde i Deluxe Rum på 15e våningen med panoramafönster i hela rummet med en magisk utsikt över Stockholm. Stort plus för en liten balkong för den där extra feelingen. Personalen hade ett servicemind utöver det vanliga. Håller helt och hållet med om att det är ett 5-stjärnigt hotell. Frukosten var den godaste jag blivit serverad.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack ink0p
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Irene Guillén, Guest Services / Front Office på Hotel At Six AB, svarade på det här omdömetSvarade 13 april 2022
Google-översättning

Dear ink0p,

First of all, I would like to thank you for choosing At Six and for taking the time to review your experience at At Six! It makes us extremely happy to hear that you loved our cozy deluxe rooms and that the service, as well as breakfast, was even above your expectations.

We hope to be able to welcome you back in the near future.

Kindest regards,
Team At Six

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 april 2022

Ett lyxigt hotell med ett rum som överträffar alla förväntningar. Gudomliga lakan i en mycket behaglig säng. Lyxigt med produkter du kan tillgå på rummet för att göra vistelsen ännu bättre och om du glömt något finns det mesta. Ett rum där man kan tillbringa timmar med att må gott. Helt enkelt det bästa hotellet man kan bo på i Stockholm.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack veronicaapelqvist
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Irene Guillén, Guest Services / Front Office på Hotel At Six AB, svarade på det här omdömetSvarade 13 april 2022
Google-översättning

Dear veronicaapelqvist,

WOW! What a wonderful review. Receiving reviews like this really motivates the team to keep on delivering an awesome service. Thank you for mentioning the amenities and for taking the time to review your experience with us on Tripadvisor. We hope to be able to welcome you back soon.

Wishing you a lovely Easter.

Kind regards,
Irene

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 april 2022

Fina deluxe rum med balkong, ljuvligt god frukost, mycket centralt, finns allt du behöver på hotellet.
cocktailbar och restaurang 1 trappa upp, bar nere, helt klart en bra vistelse, jättenöjd.

lite försenad incheckning fick vi, därav en 4 för service annars hade det varit toppen på allting.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack IngerochJocke
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Irene Guillén, Guest Services / Front Office på Hotel At Six AB, svarade på det här omdömetSvarade 13 april 2022
Google-översättning

Dear IngerochJocke,

Thank you so much for choosing At Six and for being our guests in Stockholm.
We really appreciate your feedback and we do apologize for the delay in your check in.

We really hope to be able to welcome you back in the near future!

Kindest regards,
Team At Six

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 mars 2022

Varje gång jag har varit i Stockholm så har jag sovit på At Six sedan de öppnade.
Vissa gånger är bättre än andra, men överlag så är jag nöjd och gillar stället, bra service, vissa rum är jättefina och det ligger väldigt centralt.

Datum för vistelsen: mars 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack SirPierreSE
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Irene Guillén, Guest Services / Front Office på Hotel At Six AB, svarade på det här omdömetSvarade 29 mars 2022
Google-översättning

Dear SirPierreSE,

First of all I would like to thank you for taking the time to review your experience with us and for being such a loyal guest. We hope to be able to welcome you back very soon!

Kindest regards,
Irene Guillen
Guest Relations Supervisor

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen