Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
233 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-11-07
Booking.com
233 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-11-07
Boka nu, betala på plats
FindHotel
178 US$
Se erbjudande
Hotels.com233 US$
Preferred Hotels233 US$
Orbitz.com233 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 534)
Filtrera omdömen
1 534 resultat
Medlemsbetyg
1 056
302
103
46
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 056
302
103
46
27
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2934 av 1 534 omdömen
Omdömet skrevs 2 augusti 2021 från mobil enhet

Känslan av att bli positivt överraskad vi sitt första besök är inte så vanligt. Jag reser mycket i mitt jobb vilket innebär många nätter. När jag kom till At Six så var den positiva överraskningen att man gav mig känslan att jag varit där förut känslan av att bli välkomnad o sedd. I övrigt hotellet håller en mycket bra standard bra frukost underbara rum med fantastiska sängar. Avslutningsvis läget på hotellet är alldeles utmärkt avsett om du vill shoppa, besöka sevärdheter eller äta gott

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste ensam
2  Tack Davvebj01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Guest Services / Front Office på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2021
Google-översättning

Dear Davvebj01,

Thank you very much for choosing At Six and for sharing such a wonderful review with us and our guests on Tripadvisor.

Here at At Six, we strive to create wonderful experiences for our guests from the moment they check-in to after they have left our building. We want all of our guests to feel seen, welcomed, and taken care of when staying with us and it makes us incredibly happy to hear that this is exactly what you felt when visiting At Six.

We hope to have the pleasure of welcoming you back to At Six in the near future. If you ever need any assistance, our team remains at your disposal.

Kind regards,

Diana Zambrano
Guest relations and service manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2021 från mobil enhet

Det där extra Bästa frukosten i Stockholm efter Bank hotell som är svårslaget. Trevligt bemötande, rum som har det lilla extra. Frågade efter is fick inte bara is utan ishink med. Överlag proffsigt bemötande. Vi kommer har redan bokat nästa Stockholmsbesök.

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste som ett par
2  Tack StefanPetersson63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Gästservice/reception på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021
Google-översättning

Dear StefanPetersson63,

Thank you very much for choosing At Six and for sharing such a wonderful review with us on Tripadvisor.

It thrills us to read you will soon be returning to At Six! Our delicious breakfast buffet is the perfect start of the day, where our guests can enjoy a large selection of pastries, cold cuts, fruits, and much more. Thank you for also mentioning our modern rooms and friendly service. At Six truly is the perfect hotel for a getaway in the beautiful city of Stockholm.

We are looking forward to welcoming you back!

Kind regards,

Diana Zambrano
Guest relations and service manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2021 från mobil enhet

Bokade en svit och när vi anlände kl 15.00 så var rummet inte färdigt, det dröjde ca 40 min innan vi fick tillträde till rummet vilket i sig drog ner upplevelsen.
Sviten var annars fin och frukosten får högsta poäng, hotellet är rent med snygg design och personalen trevlig.
Glömde däremot en plattång värde ca 3000kr och en tygpåse med hårprodukter på en bänk i badrummet, detta var spårlöst borta när vi åkte tillbaka för att hämta den. Hade förväntat mig mer av ett 5 stjärnigt hotell än att kvarglömda dyra ting ”försvinner”.
Detta gör ju tyvärr att vår bild av hotellet i helhet försämras och vi lär inte besöka at six igen.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
2  Tack 410matildam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Gästservice/reception på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021
Google-översättning

Dear 410matildam,

We appreciate your sharing your feedback with us on Tripadvisor.

Your feedback is extremely important to us and we have taken this matter very seriously.
We have been in contact with you directly regarding this event.

If you have any questions or concerns, I remain at your disposal.

Best regards,

Diana Zambrano
Guest relations and service manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2021

100% på allt från bokning, kundbemötande, standard och kvalité. Mycket trevlig helg som var värt pengarna med råge. Tyvärr var kön för lång upp till Terrassen men vi gick och kikade i stan istället. Tack

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
2  Tack Q5086YOinfo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Gästservice/reception på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021
Google-översättning

Dear Robin,

Thank you for taking the time to share your amazing At Six experience with us on Tripadvisor!

It makes us extremely happy to read such wonderful reviews from our guests. We appreciate your mentioning the service provided by our Ambassadors as well as our high standards. We pay very close attention to all details at our hotel and are happy that this is appreciated by our guests.

We hope to have the pleasure of welcoming you back to At Six in the very near future.

Kind regards,

Diana Zambrano
Guest relations and service manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2021 från mobil enhet

Mina barn och jag hade en hotellvistelse som uppfyllde alla våra förväntningar. Bra temperatur i rummen, sköna sängar, underbar frukost, generellt fin design, trevlig personal, perfekt läge i stan. Vi har inget att klaga på, återkommer gärna.

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste med familjen
2  Tack vivbos
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Gästservice/reception på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021
Google-översättning

Dear vivbos,

Thank you very much for choosing At Six during your Stockholm stay with your family.

We are very happy to hear that you had a wonderful experience with us. Thank you for mentioning our friendly service-minded Ambassadors. Our team strives to create memorable experiences for all our guests.

We hope to welcome you and your family back to At Six in the very near future.

Kind regards,

Diana Zambrano
Guest relations and service manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen