Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer tittar på det här hotellet
Expedia.com
219 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-12
Booking.com
221 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-12
Boka nu, betala på plats
Trip.com
187 US$
Se erbjudande
Hotels.com219 US$
Orbitz.com219 US$
Preferred Hotels221 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 568)
Filtrera omdömen
1 568 resultat
Medlemsbetyg
1 076
305
110
46
31
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 076
305
110
46
31
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
5156 av 1 568 omdömen
Omdömet skrevs 26 juli 2021

100% på allt från bokning, kundbemötande, standard och kvalité. Mycket trevlig helg som var värt pengarna med råge. Tyvärr var kön för lång upp till Terrassen men vi gick och kikade i stan istället. Tack

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
2  Tack Q5086YOinfo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Gästservice/reception på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021
Google-översättning

Dear Robin,

Thank you for taking the time to share your amazing At Six experience with us on Tripadvisor!

It makes us extremely happy to read such wonderful reviews from our guests. We appreciate your mentioning the service provided by our Ambassadors as well as our high standards. We pay very close attention to all details at our hotel and are happy that this is appreciated by our guests.

We hope to have the pleasure of welcoming you back to At Six in the very near future.

Kind regards,

Diana Zambrano
Guest relations and service manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2021 från mobil enhet

Mina barn och jag hade en hotellvistelse som uppfyllde alla våra förväntningar. Bra temperatur i rummen, sköna sängar, underbar frukost, generellt fin design, trevlig personal, perfekt läge i stan. Vi har inget att klaga på, återkommer gärna.

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste med familjen
2  Tack vivbos
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Gästservice/reception på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021
Google-översättning

Dear vivbos,

Thank you very much for choosing At Six during your Stockholm stay with your family.

We are very happy to hear that you had a wonderful experience with us. Thank you for mentioning our friendly service-minded Ambassadors. Our team strives to create memorable experiences for all our guests.

We hope to welcome you and your family back to At Six in the very near future.

Kind regards,

Diana Zambrano
Guest relations and service manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2021 från mobil enhet

Bra komfort men servicen når inte upp till antal stjärnor. Vi stannade i tre nätter, när vi kom till rummet en dag 16,30 så var inte rummet städat.
Städningen. Kom efter en stund men vi avisade och bad att städning skulle ske efter vi gjort oss iordning för kvällen. Någon ursäkt då detta påtalades för receptionen men mest bortförklaringar.
Överlag var personalen ointresserade av gästerna, i hotellbeskrivningen påtalas att man har takterass. Detta stämmer delvis, terassen man syftar på är TAK. Inte ett lugnt ställe mer som en förfest med yngre människor, mkt hög musik, går inte att föra ett samtal.
Positivt var komforten på rummen och maten på restaurangen.
Finns lika bra hotell till betydligt bättre pris.

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
2  Tack AndersO309
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Gästservice/reception på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021
Google-översättning

Dear AndersO309,

We appreciate you taking the time to share your feedback with us on Tripadvisor.

Here at At Six, we strive to exceed all of our guest's expectations through friendly and attentive service and high attention to detail. We are terribly sorry to see that we failed to meet your expectations and our high standards during your visit with us.
Our management team has been made aware of your feedback and will use this valuable information to continue improving.

We hope to have the pleasure of welcoming you back to At Six so that we may turn your experience around. Please contact me when planning a future visit to Stockholm, my direct contact email is diana.zambrano@hotelatsix.com and I will personally ensure you have the At Six experience we are proud of delivering.

If you ever need any assistance, I remain at your disposal.

Kind regards,

Diana Zambrano
Guest relations and service manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2021 från mobil enhet

Mycket trevligt centralt beläget hotell med mycket fina rum.

Frukostbuffén saknar fil / yoghurt, men är i övrigt av hög kvalité.

Undvik dock detta hotell på sommaren, då hotellet saknar luftkonditionering och rummen därför kan bli olidligt varma.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
2  Tack Sjopeter
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Gästservice/reception på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021
Google-översättning

Dear Sjopeter,

Thank you very much for choosing At Six and for sharing your experience on Tripadvisor.

We are very happy to read that you enjoyed our hotel's wonderful central location as well as our beautiful and modern rooms. We appreciate your feedback regarding our breakfast buffet. We do offer a variety of options for our guests to enjoy and highly appreciate any suggestions on how we can continue to improve our wonderful buffet.

We hope to have the opportunity of welcoming you back in the near future.

Kind regards,

Diana Zambrano
Guest relations and services manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2021 från mobil enhet

In och utcheckning var oproffsigt tog lång tid de hade ingen koll på att rummen var betald i förväg. När vi behövde hjälp med verktyg då låset på en resväska hade gått i baklås var de helt oförstående 5 * Nej skärpning. Till frukosten saknades fil eller yoghurt. Det har jag aldrig varit med om någon förut

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med familjen
2  Tack Resort787627
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Guest Services / Front Office på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 21 juli 2021
Google-översättning

Dear Resort787627,

We appreciate you taking the time to share your feedback with us.

Here at At Six we strive to exceed all of our guests' expectations through a high attention to detail and friendly service. We are very sorry to see that this was not the case during your stay with us. We take this matter very seriously and will follow up with our team regarding your feedback.

We would highly appreciate it if you could contact me directly so that we make take this matter further. My direct contact email is: diana.zambrano@hotelatsix.com

If you need any assistance, I remain at your disposal.

Kind regards,

Diana Zambrano
Guest relations and service manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen