Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 361)
Filtrera omdömen
1 361 resultat
Medlemsbetyg
937
273
90
38
23
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
937
273
90
38
23
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
4247 av 1 361 omdömen
Omdömet skrevs 31 juli 2020 från mobil enhet

Vi reser mycket och det här hotellet är ett av våra topp bästa. Bra service och proffesionellt hotell i helhet. Kunniga i reception med ett bra bemötande. Fantastisk god mat och personalen ger oss bra service och man känner sig verkligen som en viktig gäst. Fräscha hotellrum med fantastiska sängar! Det känns som hemma med avslappnande miljö och välstädade ytor.
Vi är jättenöjda och kommet absolut att komma tillbaka

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack LisaWTraveltheworld
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Guest Services / Front Office på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2020
Google-översättning

Dear LisaWTraveltheworld,

Thank you very much for sharing your amazing At Six experience.

We are so happy to read about your stay with us and how our team took great care of you and made you feel welcome and special. Our team strives to exceed all of our guests' expectations and we focus on tailoring the At Six experience to each individual guest. Through friendly service, delicious restaurants, and beautiful rooms we create a memorable experience for all guests and hope that each and every guest will come back to stay with us.

We are looking forward to welcoming you back very soon. Our team can always be reached directly at info@hotelatsix.com if you ever need any assistance.

Best regards,

Diana

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Hotellet ligger mitt i centrala Stockholm, det är nära till det mesta. Standarden är hög, rummen rymliga och fina. Personalen är vänlig och serviceinriktad. Jag kan varmt rekommendera At Six såväl för affärsresan som för den romantiska upplevelsen med sin käraste.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack peterdanielsson74
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Guest Services / Front Office på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2020
Google-översättning

Dear peterdanielsson74,

Thank you very much for taking the time to share your wonderful At Six experience on Tripadvisor.

We are so happy to read that you had an excellent experience at At Six and that you would recommend our hotel to your friends and family. As you mentioned, At Six is the perfect hotel for those traveling for business as well as for guests who would like to get away for a romantic stay in beautiful Stockholm. We have something for everyone whether it is a comfortable room to work from, a vibrant rooftop bar, to a full-service gym. Our Ambassadors are very service-minded and tend to each individual's needs to make sure all of our guests have a wonderful experience.

We hope to welcome you back in the near future! Please feel free to contact us directly at info@hotelatsix.com if you ever need any assistance.

Best regards,

Diana

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Utmärkt hotel nära till allt. Minibaren är den bästa jag varit med om med utmärkt utbud. Sängarna en aning hårda men i övrigt väldigt bra. Fina rum, god frukost och utomordentlig service gör att vi garanterat kommer tillbaka!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack lifeofje
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Guest Services / Front Office på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2020
Google-översättning

Dear lifeofje,

Thank you very much for your kind review!

We are thrilled to read that you enjoyed your stay with us, especially our extensive minibar which has a varitey of items to appeal to all of our guests needs. Thank you for mentioning the excellent and friendly service from our Ambassadors. Our team strives to create wonderful and memorable experiences for our guests and it always thrills us to know that our guests wish to return soon after they have stayed with us.

We look forward to welcoming you back to At Six very soon. Please feel free to contact us directly at info@hotelatsix.com if you ever need any assistance.

Best regards,

Diana

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Mycket bra service min dotter har diabetes och få henne nöjd med mat är svårt stort tack för den bra servicen inga problem att få bagaget inlämnat för ytligare shopping på stan samt bra städade rum och gudomlig utsikt

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack 582johnnyn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Guest Services / Front Office på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2020
Google-översättning

Dear 582johnnyn,

Thank you very much for sharing your At Six experience on Tripadvisor.

We are so happy to read that you and your daughter had a wonderful experience at At Six! Our guests' satisfaction is our team's highest priority and we are always flexible and happy to accommodate any of our guests special requirements.
We hope to have the opportunity of welcoming you back to At Six in the near future. Please feel free to contact us at info@hotelatsix.com if you ever need any assistance.

Best regards,

Diana

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Jag hade en härlig vistelse på At Six som innehöll ett underbart rum, bra gym och en sublimt fin frukost. Den bästa hotellfrukosten jag någonsin ätit tror jag till och med. At Six kommer jag att besöka igen!! :)

Datum för vistelsen: juli 2020
Tack Villkorslos_karlek
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diana Zambrano, Guest Services / Front Office på At Six, svarade på det här omdömetSvarade 22 juli 2020
Google-översättning

Dear Villkorslos_karlek,

Thank you very much for choosing At Six and for taking the time to share your wonderful experience on Tripadvisor.

We are thrilled to see that our a la carte breakfast was the best hotel breakfast you have ever had! Our chefs and friendly breakfast team do their utmost to make sure our guests have a great start of the day with freshly baked bread and pastries, seasonal fruit salad, various cheeses, charcuterie, and other delicious items that appeal to all of our guests' desires.

We are looking forward to welcoming you back to At Six very soon!

Best regards,

Diana

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen