LindaDesiree

Prisvärt och trevligt

Omdöme om Brunnby Hotel
3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 4 juni 2023från mobil enhet
Prisvärt och trevligt
Lite otillgängligt och grått på utsidan men med god service. Vänligt, rent och fint.
Nyrenoverade badrum, bra inomhusklimat och sköna sängar. God fin frukost som ingick, med allt du önskar.Gott kaffe, fint bröd, färsk frukt och pålägg för alla smaker.
Gratis parkering
Datum för vistelsen: juni 2023
Tips för att välja rum: Saknas kollektivtrafik hit så räkna med en taxi/UBER
Resetyp: Reste ensam
    904 kr
5.8 km från Brunnby Hotel
Visa fler hotell i Stockholm
Omdömet skrevs 15 maj 2023

Otroligt trevlig personal måste jag säga, även bra frukost utbud.

Jätte bra komfort i rummet med bra klimat.
Lugnt och stilla på kvällen utanför så man kan sova i lugn och ro!

Jag rekommenderar verkligen detta som ett bra alternativ

Datum för vistelsen: maj 2023
Tack Jet57180724371
Omdömet skrevs 11 juli 2021

Behövde ett billigt rum där vi kunde ha med vår hund i fyra nätter och ringde upp hotellet för att bekräfta detta. Inga problem, fick pris och allt bekräftat av en mycket trevlig receptionist.
Dagen före ankomst kom jag på att vi behövde tillgång till kylskåp för hundmaten. Ringde åter receptionen och fick till svar att det var inga problem, vi skulle få rum med kylskåp.
Hotellet är beläget i ett område med vad som verkar vara ett flertal matvarulager. Mycket trafik på vardagar, men inget som störde oss. Det fanns en fri parkering direkt intill hotellet.
När vi trötta ankom på kvällen erbjöds gratis dryck av samma trevlige receptionist som jag tidigare talat med. Vi kände oss mycket väl omhändertagna och välkomna. Det vilade en vänlig stämning över stället.
Sängarna var bra, sköna madrasser och kuddar. Det var varmt ute men en fläkt fanns på rummet, samt det utlovade kylskåpet och tv med många kabelkanaler. Badrummet med toa och dusch var rent och fräscht.
Frukosten var i samma klass som de "större" hotelkedjorna med allt från köttbullar och äggröra till yoghurt och goda, färska, i förväg inplastade, smörgåsar med olika pålägg och rejält med grönt på.
Färsk frukt, både hel och uppskuren.
När receptionisten knackar på och frågar om vi vill ha melon i värmen, känner man att här bryr de sig om sina gäster!
Mycket trevlig personal och ägare som fattat vad god service innebär!
Kommer gärna tillbaka till detta mycket prisvärda 2-stjärniga hotell vars service får 5 stjärnor!

Datum för vistelsen: juli 2021
Tack 89katrinl
Omdömet skrevs 1 november 2020

Jag är otroligt nöjd med min vistelse på 3 nätter. Bra rum, rena och moderna. Väldigt trevlig och hjälpsam personal och en sådan stor och god frukostbuffé. Detta hotell kan jag varmt rekommendera.

// Johan Flink

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste ensam
Tack johanf159
Omdömet skrevs 15 september 2020 från mobil enhet

Behövde snabbt en plats att övernatta under jobb. Valde "första bästa" o hyste inga förhoppningar direkt. Ännu ett lågprishotell tänkte jag.

Blev mycket positivt överraskad. Fräscht, modernt, lungt och mkt trevligt bemötande av reception mm. Ganska anonymt hotell på industriområde.

Rekommenderas verkligen! Bra pris kombinerat med modernt o fräscht o trevlig personal!

/Staffan

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste i arbetet
Tack Staffan08
Omdömet skrevs 25 mars 2019

Jag låg där fredag-lördag så slapp trafiken utanför som säkert är besvärande vardagar. Litet men rent enkelrum men bra kanalutbud på TV:n och bra wifi med nytt badrum och att det dessutom hänger ett skohorn vid dörren som jag saknar på betydligt dyrare ställen känns bra. Frukosten var riktigt bra men hade kunnat öppnat kl 7 istf. 8 på helgen. Parkeringen var full när jag kom efter kl 21 men det gick att stå längs gatan om man ska iväg i tid på helgen iallfall. Det ligger mitt bland partihallarna så man ska veta att man får leta mat innan man kommer dit, men ett bra altrnativ till Hotell Dialog lite närmare stan och i motsats till det har Brunnby rejäla kuddar.

Datum för vistelsen: mars 2019
  • Restyp: Reste i arbetet