Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besök”

Stockholm Centralstation
Rankad som nr 5 av 16 Transport i Stockholm
Information om sevärdheten
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Utmärkt med alla nya serveringar som passar alla prisklasser förutom Luzzette så har man också småserveringar.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Clemens N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (247)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

812 av 247 omdömen

Omdömet skrevs 23 mars 2018 från mobil enhet

Den är vuxit genom åren men har den blivit bättre organiserat trots att det är otroligt mycket mer folk nu jämfört en decennier, då var det lugnare och man kunde ficka eller äta i de olika caféer, nu passar det bara gör resande men jag kanske också en av de som tror att allt car bättre förut!

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack SalehS852
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2018

Centralstationen platsen där allt händer Knutpunkt för alla tåg från olika platser i Sverige och från olika länder och inte minst från olika lokala ställen runt om i Stockholmstrakten. Det fins många plan och många rulltrappor och hissar. I bland kan det vara uppträdande och andra event som förekommer. En mötesplats vid ringen i Centrum kan vara en bra punkt att mötas vid om man ska ses på Centralen. Det fins många Restauranger och serveringar att välja på. Centralstationer brukar vara en plats, där man ska vara särskilt försiktig med bagage och väskor på grund av ficktjuvar ,tyvärr samma problem, som på många andra platser när man reser uti världen .Välkommen till Stockholm en mycket vacker stad och mycket att uppleva. häsningar från Ing-Britt.

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack Ing-Britt T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2018

Tågavgångar mot Göteborg - Malmö - Oslo - Kiruna m.m avgår från Stockholms Centralstation och i nedre våningen finns tunnenbanan ( Metron) ...

Datum för upplevelsen: december 2017
1  Tack 46erling46
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 11 januari 2018

Boende i Stockholm måste man då och då besöka Centralen av olika an.ledningar. Sedan många år resande i Europas jårnvägsstationer år det inte många plus att ge Centralen..Utsidan är ett myller av taxibolag vilket man måste se upp med oseriösa åkare.Inredningen påminner om forna tiders utgågna stiler.Stökigt - dåliga informationer när tågen försenas.Dyra priser i butikerna som på en flygplats. Ficktjuvar - en bekannt fick sin bag stulen när han skulle gå till telefonen och ingen brydde sig när man anmälda stölden. Håll i väskan och plånboken. Ingen Politi i närheten.. Se upp !

Datum för upplevelsen: januari 2018
2  Tack Stig N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Stockholm Centralstation tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Stockholm Centralstation? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt