Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakrika burgare”

Eatery Social Skanstull
Rankad som nr 1 271 av 3 513 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 15 US$ - 33 US$
Beskrivning: South meets South. På Eatery Social möts Syd- och Centralamerika med Södermalm. Restaurangen är så mycket mer än en taqueria där du som hotellgäst, Stockholmare och inrest bjuds in till en social mötesplats. På Eatery Social kommer möts det traditionella mexikanska köket med det moderna peruanska. Färska ingredienser tillagas med ovanliga kryddor och genuint hantverk. Med enkla råvaror skapas stora smakbilder och ett socialt sätt att äta. På menyn återfinns allt från fyllda tortillas, tostadas, tacos och ceviches till mäktiga kötträtter – direkt från grillen. Traditionellt består rätterna av flera komponenter där grönsaker skapar textur och såserna smak.
Restauranginformation
Beskrivning: South meets South. På Eatery Social möts Syd- och Centralamerika med Södermalm. Restaurangen är så mycket mer än en taqueria där du som hotellgäst, Stockholmare och inrest bjuds in till en social mötesplats. På Eatery Social kommer möts det traditionella mexikanska köket med det moderna peruanska. Färska ingredienser tillagas med ovanliga kryddor och genuint hantverk. Med enkla råvaror skapas stora smakbilder och ett socialt sätt att äta. På menyn återfinns allt från fyllda tortillas, tostadas, tacos och ceviches till mäktiga kötträtter – direkt från grillen. Traditionellt består rätterna av flera komponenter där grönsaker skapar textur och såserna smak.
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Lunch på långfredagen blev burgare på detta mexikansk inspirerade ställe. Vi valde halloumiburgare och hamburgare av högrev. Båda serverades med smakrika tillbehör och frites på sötpotatis. Inget att anmärka på någon av dem, trevligt och gott!

Datum för besöket: mars 2018
Tack 881karinj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jenny H, Chef på Eatery Social Skanstull, svarade på det här omdömetSvarade 17 juni 2018

Hej Karin, roligt att ni var nöjda. Varmt välkomna tillbaka snart igen.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (80)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1014 av 80 omdömen

Omdömet skrevs 22 mars 2018 från mobil enhet

Bodde på Clarion och bestämde mig för att äta middag på denna restaurang som ligger i anslutning till hotellet. Köpte hamburgaren för 200:- och vad absolut nöjd. Goda tillbehör i form av sötpotatis-strips, chili Cheese och en bra picco de gallo. Inget att klaga på!

Datum för besöket: mars 2018
Tack lisils
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jenny H, Chef på Eatery Social Skanstull, svarade på det här omdömetSvarade 17 juni 2018

Hej, tack för fina ord. Varmt välkommen tillbaka till oss.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018 från mobil enhet

Har varit här några gånger nu och är alltid nöjd. Supergoda smårätter i trevlig miljö. Drinkarna går inte av för hackor.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Curiosity80542
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jenny H, Chef på Eatery Social Skanstull, svarade på det här omdömetSvarade 17 juni 2018

Hej,

Tack för härlig läsning:-) varmt välkommen åter till oss.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2018

Jag beställde två Brooklyn lager och chips, en i sällskapet beställde detsamma en stund senare och fick betala hundra kronor mer... (309 kr!) Surt. Vi kom på det dagen efter, känner oss lurade och kommer inte att komma tillbaka. Hade tänkte att det skulle vara vårt nya aw-ställe men vi kommer inte att komma tillbaka.

Datum för besöket: februari 2018
    • Service
Tack Elisabeth097
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 februari 2018

Jag erkänner att jag inte hade läst på ordentligt när jag satte mig för att äta. Jag hade väntat mig en "vanlig" hotellmeny med någon sorts "kvällens rätt" eller a la cartemeny. Döm om min förvåning när jag fick menyn! Maten var dock fantastiskt god, servicen var snabb och personalen var riktigt bra. Jag kommer tillbaka och testar fler rätter från menyn.

Datum för besöket: februari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack _hakan_bergdahl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Eatery Social Skanstull tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Eatery Social Skanstull? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt