Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rekommenderas!!!!”
Omdöme om Hosteria Tre Santi

Hosteria Tre Santi
Boka bord
2
mån 14/10
20:00
Rankad som nr 81 av 3 783 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Kort sagt. Jättegott!
Brushetta till förrätt-God
Risotto med Sparris o Gambas-Grymt God!
Trevligt bemötande!
Kommer tillbaka!
Tommy

Datum för besöket: september 2019
1  Tack tommy6204
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (321)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 321 omdömen

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Vem kunde ana att det gömde sig en sådan här liten pärla på oansenliga Blekingegatan 32. Ser inte mycket ut utifrån men fantastiskt god mat och fin service. Åt Te Santi menyn och den var både generös och fantastiskt god. Vinerna som kyparen rekommenderade passade var också riktigt goda. Hit kommer vi definitivt att gå igen, rekommenderar stället varmt!

Datum för besöket: september 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack CamillaD915
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2019 från mobil enhet

Mycket trevlig och hjälpsam personal.
Maten riktigt bra, vi åt Teater menyn, charkuterier till förrätt som smakade riktigt bra och lagom mycket, till huvudrätt åt vi kalv, riktigt gott, och stor portion, efterrätten va vaniljpanacotta med färska jordgubbar, även den god och lagom mycket.
I det stora hela en mycket trevlig restaurang med hög kvalitet på mat och service.

Datum för besöket: juli 2019
Tack 45jimmyw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2019

Dottern och jag var på denna utmärkta restaurang och åt var sin pastarätt som var perfekt tillagade. Personalen var mycket uppmärksamma, snabba och framförallt trevliga. Vi kommer tillbaka!

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ACS1976
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2019 från mobil enhet

Har varit där flera gånger och blir aldrig besviken. Riktig, italiensk mat. Finns inte många som kan jämföra sig med denna i Stockholm. Kommer garanterat att gå tillbaka fler gånger.

Datum för besöket: juli 2019
Tack 643lukasr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hosteria Tre Santi tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Hosteria Tre Santi? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt