Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“raritet”
Omdöme om Tennstopet

Tennstopet
Boka bord
2
tors 3/12
20:00
Rankad som nr 187 av 3 338 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 14 US$ - 35 US$
Kök: Europeiskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Vasastan
Beskrivning: "Där generationer möts och trivs, äter och dricker gott." När du vill ha mat som den var förr som smakar lika utsökt då som nu, helt enkelt tidlösa klassiker.
Omdömet skrevs 31 juli 2020 från mobil enhet

Servicenivån på Tennstopet levererar alltid världsklass, tro mig, första gången jag satte min fot där var 2003! Maten är riktigt bra, bra råvaror, väl sammansatt och lämnar dig aldrig hungrig! Har provat alla klassiker, alltifrån Rydberg till isterband!

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack Wanderer784883
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (548)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 549 omdömen

Omdömet skrevs 31 juli 2020

Vilket fantastisk ställe! Erfaren och oerhört serviceminded personal och en råbiff to die for. Väl värt ett besök och njut av god mat i en avslappnad miljö!

Datum för besöket: juli 2020
Tack 312LW
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Fantastisk service idag av en underbar kvinna m coooool keps som jobbat i branchen sen hedenhös. Hon gjorde vår lunch

Datum för besöket: juli 2020
Tack Trve123611
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2020

Svensk traditionell mat och bra öl i en lokal som gästats av många kända artister, författare och journalister under sin historia. Det finns få ställen i Stockholm som har så mycket historia och som fortfarande finns kvar. Dessutom är det prisvärt.

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack 471matsc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2020

Trots en fullproppad matsal så fick vi nästan bra service, och bra mat. Smakade genuint och rikliga smaker. Minus för stressad personal som inte riktig hade tid att ta hand om oss ordentligt, borde inte ni vara fler?
MVH, Anna.

Datum för besöket: oktober 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack AnnaBabynr1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Tennstopet tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Tennstopet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt