Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tolv år i rad har restaurangen blivit omnämnd i Michelin Guide”
Omdöme om Lisa Elmqvist

Lisa Elmqvist
Boka bord
2
ons 12/8
20:00
Rankad som nr 50 av 3 382 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Prisklass: 15 US$ - 70 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Bokningar
Område: Östermalm
Beskrivning: I Östermalms saluhall har vi i familjen Elmqvist i fyra generationer erbjudit våra besökare smakupplevelser från havets rikedomar sedan 1926. Vi har även restaurang samt Internethandel med upphämtning i butik eller hemleverans inom delar av Sverige och flera europeiska länder.
Omdömet skrevs 2 februari 2020

Detta är tveklöst Stockholms bästa fiskrestaurang om man väger in smak, läge och pris. Det är givetvis därför Michelin Guide har med denna restaurang i sin katalog för tolfte gången. Det är mycket imponerande. Du blir aldrig besviken här. Som göteborgare måste jag erkänna att Lisa Elmqvist kan fisk och skaldjur. Jag läste i tidningen att samma kallskänka har jobbat i deras kök i 40 år. Restaurangen ligger fortfarande i en provisorisk byggnad i avvaktan på att själva Östermalmshallen blir färdigrenoverad.Detta spelar liten roll då restaurangen har det bästa av en fransk restaurang vad gäller atmosfär.

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Göran H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 080)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 1 080 omdömen

Omdömet skrevs 17 januari 2020

Mycket trevlig personal, bra servis! Mysig och välkomnande miljö.. Maten är super. Bra råvaror som tillagas på bästa sätt och får fram dom rätta smaker!. Som förrätt rekommenderas toast skagen.

Datum för besöket: oktober 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack AnnaBabynr1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 januari 2020

Klassiker i Stockholms krogvärd. Håller kvaliteten och priserna är trots allt rimliga. Dessutom trevlig betjäning. Den rimmade laxen är en fröjd och toast Skagen helt som den ska.

Datum för besöket: december 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack LarsMetelius
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 november 2019

Bra om än något begränsat fiskutbud vid lunch. Lagom stor vinlista med möjlighet att köpa per glas. Mycket trevligt bemötande från hovmästarinnan och servitrisen trots många gäster. Ser fram emot när de flyttar tillbaka in i Östermalmshallen för miljön i det tillfälliga saluhallsbygget är trist.

Datum för besöket: november 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack bengthe2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2019 från mobil enhet

Just nu finns restaurangen tillfälligt på torget, men det är lika gott där. Vi tog dagens fångst som var torsk med räkor, ägg, smält smör och pepparrot. Utsökt! Till det passande viner. Vi tog båda crème brûlée som var helt fantastisk. Dessutom var servitrisen otroligt bra här. Det kan bara bli högsta betyg!

Datum för besöket: november 2019
Tack fitzbenedict
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Lisa Elmqvist tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Lisa Elmqvist? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt