Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket gott!”
Omdöme om Bun Bo Hue

Bun Bo Hue
Rankad som nr 17 av 3 514 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Prisklass: 9 US$ - 24 US$
Område: Vasastan
Restauranginformation
Område: Vasastan
Omdömet skrevs 30 juli 2018

Bra ställe med väldigt vällagad och god mat, rejäla portioner och trevlig personal. Mycket gott och prisvärt vin.

Datum för besöket: juli 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 585andr_t
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (137)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 138 omdömen

Omdömet skrevs 27 juli 2018 från mobil enhet

Riktigt god asiatisk mat. Mitt i mellan thai och kinamat och kanske inte så svenskanpassad som asiatisk mat brukar vara här. Tyvärr var portionerna ganska små.

Datum för besöket: juli 2018
Tack cederjo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2018 från mobil enhet

Mycket god och vällagad mat. Trevlig personal. Bra läge då vi bodde tvärsöver gatan på Elite Palace.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Mattias G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2018 från mobil enhet

Att gå på Bun Bo Hue är ett måste om man tycker om äkta vietnamesisk mat. Allt lagat med stor kunskap och känsla. Oavsett vad vi ätit så är vi alltid nöjda. Trevlig personal som ger hög service är ett extra plus.

Datum för besöket: juli 2018
Tack KennethM167
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2018 från mobil enhet

Trevlig överraskning! Första gången jag smakar på vietnamesisk mat och blev positiv överraskad. Jättegod mat och mycket trevlig personal! Rekomenderar stark!

Datum för besöket: juli 2018
Tack Lydia Lily Mari... R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bun Bo Hue tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Bun Bo Hue? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt