Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Levererar igen ”
Omdöme om Deli di Luca

Deli di Luca
Boka bord
2
ons 18/9
20:00
Rankad som nr 151 av 3 767 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Område: Södermalm Område
Restauranginformation
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Jag har varit på Deli di Luca många gånger nu och jag har aldrig blivit besviken. God mat, skön miljö och fantastisk service. Tror jag haft alla servitörer ett antal gånger och samtliga är mycket bra vilket för mig är grädden på moset.

Datum för besöket: augusti 2019
1  Tack Malinila
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (159)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 159 omdömen

Omdömet skrevs 7 augusti 2019 från mobil enhet

En mycket trevlig kväll utan att vara ett minne för livet. Bra, god och vällagad mat - varken mer eller mindre. Trevlig, engagerad och personlig service var ett plus liksom en hyfsad vinlista. På gränsen till en fyra men blev en riktigt, riktigt stark trea.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack 911fredrikt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2019

Detta ställe är fantastiskt! Trevlig personal gör att man känner sig uppskattad och välkommen varje gång. Supergod mat!

Datum för besöket: juli 2019
Tack JesperLexell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juni 2019

All mat var fantastiskt god, servicen var på topp, lokalen var mysig. Kan faktiskt inte komma på nåt negativt med hela upplevelsen alls.

Datum för besöket: juni 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack HannaN87
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2019 från mobil enhet

Mycket trevlig uteservering, jättegod pasta med scampi, bra kaffe som ingick i lunchmenyn samt trevlig serveringspersonal.

Datum för besöket: juni 2019
Tack 497paulinas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Deli di Luca tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Deli di Luca? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt