Hur bottendåligt kan det bli? Ja på Pelikan jobbar de neråt mot den absoluta botten. Jag kommer in på det som förr i tiden hette Kristallen. Vi ska fira en födelsedag. Var hänger man kläderna? I en liten garderob som rymmer 10 kappor i en lokal som tar in närmare hundra gäster. Ljudvolymen är som på ett slakteri. Alla skriker hela tiden. Servitörerna är inga servitörer utan ett gäng väktare utklädda till servitörer. De ryter hela tiden som lägervakter och rusar genom lokalen som arga hundar. Otrevligt är bara förnamnet när de skriker: ”Ni är sena, snart har vi nästa sittning!”
Maten är så dålig att den inte går att beskriva. en äcklig sallad utan dressing, kroppkakor sega degiga drypande i fett och efterättspajen sur som satan och en jolmig vaniljglass. Skäms kocken. Skäms. Och dyrt så in i helvete. Vinet serverades i dunk från köket. Vidrigt. Borde stängas omedelbart. Ingen ska behöva lida sig igenom denna skitmeny. Otrevligt från början till slut.
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.