Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat på söder”
Omdöme om Pelikan

Pelikan
Rankad som nr 151 av 3 364 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Prisklass: 40 US$ - 75 US$
Kök: Svenskt, Bar, Brew Pub
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Större grupper, Lokal mat, Familjer med barn
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Middag, Lunch, Bokningar
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs 11 november 2015 från mobil enhet

Vi var ett större sällskap som åt en varierad trerätters, jag åt toast Skagen som starter vilken var mycket god, stor och med god smak. Sedan en pepparstek med potatiskaka, bra kött men jag saknade lite mer sting i såsen. Efterrätt var alla nöjda med, oavsett vad som valdes ur menyn.
Sammanfattning en bra och god middag!

Datum för besöket: november 2015
Tack MatsS737
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 884)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

216220 av 1 884 omdömen

Omdömet skrevs 28 oktober 2015 från mobil enhet

Jag är lika nöjd varje gång jag varit här. Rustikt och vällagat. Förstklassig och trevlig service i tidsenlig klädsel. Efter många besök vågade vi oss på grosshandlarmenyn och vi ångrade oss inte. Fläskläggen är även den ett säkert kort.

Datum för besöket: oktober 2015
Tack christianlonn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 oktober 2015

Även om Pelikan har för stora portioner och har blivit mer turistkrog än innan är publiken trevlig , maten är som utlovad svensk.
Den absoluta höjdpunkten är servisen vår servitris i lördags (Lena) hade koll på allt och väldigt kunnig och trevlig det ger ett proffsigt intryck.
Ta en kväll och koppla av i den stora härliga lokalen långt ifrån crosscooking och kebabtallrikar.

Datum för besöket: oktober 2015
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack KLS60
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 oktober 2015

När jag på 80-talet jobbade som Förste receptionist på kanske Stockholms finaste hotell var den svåraste frågan jag kunde få från någon hotellgäst; "Vart går man för att äta klassisk svensk mat bland vanliga svenskar"?
Av en slump hamnade jag en kväll på Pelikan tillsammans med mina vänner. Det blev startskottet för en mycket lång räcka av som stammis. Idag bor jag i en annan stadsdel så besöken på Pelikan blir idag sparsamma men samtidigt riktiga höjdpunkter när de väl äger rum. Rimmad fläsklägg med rotmos är en av favoriterna.
En varm rekommendation är att äta inne i ölhallen för den genuina hundra åriga känslans skull. Här är stämningen alltid god och surret blandas upp till en ljudkuliss som ligger under det högt belägna taket. Det här är så äkta det någonsin kan bli.

Datum för besöket: juni 2015
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Bo S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 oktober 2015

Vi var där i somras och åt Brunch , prisvärt, smakade hemlagat, många rätter att välja bland, genuin känsla med atmosfär i en gammal Södermalmskrog.

Datum för besöket: juni 2015
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack lars_ked
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pelikan tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Pelikan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt