Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Maria U

Perfekt läge

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 18 mars 2024
Det centrala läget gör att Haymarket är ett perfekt hotell för dig som vill ha närhet till det mesta som kan ses och göras i Stockholm. Mycket trevlig personal och god service. Bra restauranger och suverän frukost. Kan varmt rekommenderas.
Datum för vistelsen: mars 2024
Resetyp: Reste som ett par
5,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorRum
5,0 av 5 bubblorLäge
5,0 av 5 bubblorRenlighet
5,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Ser du något problem med det här omdömet?
Detta är ett subjektivt omdöme som har skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Haymarket by Scandic, Guest Services / Front OfficeHaymarket by Scandic, svarade på det här omdömet
Svarade 26 maj 2024
Hej Maria,

Stort tack för ditt omdöme! Roligt att läsa att du uppskattade vårt läge och att personalen var hjälpsam. Även kul att du gillade vår frukost!

Vi hoppas du vill besöka oss igen inom kort!

Med vänliga hälsningar/ Isabelle
Detta är det subjektiva svaret från en representant för ledningen på hotellet och inte från Tripadvisor LLC eller dess samarbetspartner.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
1 669 kr
  • Strawberry Hotels
    1 795 kr
  • Vio.com
    1 532 kr
  • Official Site
    1 652 kr
0.4 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 404 kr
  • Priceline
    1 545 kr
  • Agoda.com
    1 253 kr
  • Expedia.com
    1 570 kr
0.3 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 455 kr
  • Booking.com
    1 455 kr
  • Vio.com
    1 327 kr
  • Expedia.com
    1 453 kr
0.4 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 674 kr
  • Expedia.com
    1 487 kr
  • Hotels.com
    1 474 kr
  • Priceline
    2 000 kr
0.7 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
2 115 kr
  • Radissonhotels.com
    2 115 kr
  • Vio.com
    2 011 kr
  • Expedia.com
    2 115 kr
0.6 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 632 kr
  • Booking.com
    1 469 kr
  • Vio.com
    1 408 kr
  • Expedia.com
    1 469 kr
0.4 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
3 500 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Hotels.com
    3 500 kr
  • Trip.com
    3 100 kr
  • Expedia.com
    3 492 kr
0.8 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 158 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
    1 157 kr
  • Hotels.com
    1 158 kr
  • Priceline
    1 158 kr
1.8 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 475 kr
1 303 kr
  • Strawberry Hotels
    1 475 kr
  • Expedia.com
    1 294 kr
  • Priceline
    1 401 kr
3.2 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Pool
Bli belönad med One Key
  • Expedia.com
    2 339 kr
  • Vio.com
    2 340 kr
  • Official Site
    2 340 kr
1.8 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Visa fler hotell i Stockholm
Omdömen (2 457)
Filtrera omdömen
2 458 resultat
Medlemsbetyg
1 095
811
324
141
87
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 095
811
324
141
87
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2025 av 2 458 omdömen
Omdömet skrevs 12 mars 2024

Bra service i receptionen med hjälp bl.a. upplysning om parkering. Trevlig bar med härlig atmosfär.
Närheten till Stockholms puls och handel. Väldigt trevlig frukost med bl.a god omelett som man kunde beställa.

Datum för vistelsen: mars 2024
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack 0703323380
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Haymarket by Scandic, Guest Services / Front Office på Haymarket by Scandic, svarade på det här omdömetSvarade 26 maj 2024

Hej Dennis,

Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna ett omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår service och att du gillade atmosfären i baren. Även kul att höra att du gillade läget och att du åt en god omelett på frukosten!

Hoppas du vill besöka oss igen någon gång i framtiden!

Med vänliga hälsningar/ Isabelle

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 mars 2024

Första gången jag bodde här. Outstanding!
Perfekt läge i centrala Stockholm.
Exceptionellt vänlig och serviceorienterad personal.
Mycket fint rum.
Frukosten var det enda som inte stack ut. Inget exztra jämfört med Scandic-standard.

Datum för vistelsen: mars 2024
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Per B
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Haymarket by Scandic, Guest Services / Front Office på Haymarket by Scandic, svarade på det här omdömetSvarade 26 maj 2024

Hej Per,

stort tack för ditt omdöme! Det gör oss väldigt glada att få ta del av dina fin ord gällande vårt läge och personal. Vi hoppas du vill besöka oss igen i framtiden!

Med vänliga hälsningar/ Isabelle

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2024

Centralt, perfekt vy över Hötorget. Frukosten var mycket bra. Låg ljudnivå trots mycket folk runt om. Bra utbud, vi var så nöjda :)
Fint och rent rum med tjusig inredning. Väldigt skön säng.
Skulle absolut bo här igen.

Datum för vistelsen: februari 2024
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack Annelie-78
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 februari 2024

Datum för vistelsen: februari 2024
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 februari 2024 från mobil enhet

Fantastiskt designhotell mitt I Stockholm vid Hötorget. Här har de verkligen lyckats med att omvandla gamla PUB varuhuset till ett högklassigt hotell. Fina och moderna rum, utsikt över staden, fina konferensrum, riktigt bra mat i restaurangen, åt lunch, middag och frukost och allt var över förväntan.

Datum för vistelsen: november 2023
Restyp: Reste i arbetet
Tack larzandersson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen