Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Per B
Karlstad, Värmlands Län, Sweden

Fantastiskt hotell i alla avseenden

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 4 mars 2024
Första gången jag bodde här. Outstanding!
Perfekt läge i centrala Stockholm.
Exceptionellt vänlig och serviceorienterad personal.
Mycket fint rum.
Frukosten var det enda som inte stack ut. Inget exztra jämfört med Scandic-standard.
Datum för vistelsen: mars 2024
Resetyp: Reste som ett par
5,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorRum
5,0 av 5 bubblorLäge
5,0 av 5 bubblorRenlighet
5,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Haymarket by Scandic, Guest Services / Front OfficeHaymarket by Scandic, svarade på det här omdömet
Svarade 26 maj 2024
Hej Per,

stort tack för ditt omdöme! Det gör oss väldigt glada att få ta del av dina fin ord gällande vårt läge och personal. Vi hoppas du vill besöka oss igen i framtiden!

Med vänliga hälsningar/ Isabelle
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
1 678 kr
  • Strawberry Hotels
    1 795 kr
  • Vio.com
    1 511 kr
  • Expedia.com
    1 791 kr
0.4 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 416 kr
  • Priceline
    1 545 kr
  • Agoda.com
    1 263 kr
  • Expedia.com
    1 576 kr
0.3 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 455 kr
  • Booking.com
    1 455 kr
  • Vio.com
    1 296 kr
  • Expedia.com
    1 452 kr
0.4 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 674 kr
  • Expedia.com
    1 480 kr
  • Hotels.com
    1 474 kr
  • Priceline
    2 000 kr
0.7 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
2 328 kr
2 115 kr
  • Radissonhotels.com
    2 115 kr
  • Expedia.com
    2 115 kr
  • Priceline
    2 115 kr
0.6 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 632 kr
  • Booking.com
    1 469 kr
  • Vio.com
    1 408 kr
  • Expedia.com
    1 469 kr
0.4 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
3 500 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Expedia.com
    3 509 kr
  • Trip.com
    3 100 kr
  • Hotels.com
    3 500 kr
0.8 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
2 346 kr
Helt återbetalningsbar
Bli belönad med One Key
  • Official Site
    2 340 kr
  • Vio.com
    2 183 kr
  • Hotels.com
    2 340 kr
1.8 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 158 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
    1 156 kr
  • Vio.com
    1 158 kr
  • Hotels.com
    1 158 kr
1.8 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 475 kr
1 303 kr
  • Strawberry Hotels
    1 475 kr
  • Expedia.com
    1 295 kr
  • Priceline
    1 401 kr
3.2 km från Haymarket by Scandic
Kostnadsfritt wifi
Pool
Visa fler hotell i Stockholm
Omdömen (2 458)
Filtrera omdömen
2 458 resultat
Medlemsbetyg
1 095
811
324
141
87
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 095
811
324
141
87
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2227 av 2 458 omdömen
Omdömet skrevs 3 mars 2024

Centralt, perfekt vy över Hötorget. Frukosten var mycket bra. Låg ljudnivå trots mycket folk runt om. Bra utbud, vi var så nöjda :)
Fint och rent rum med tjusig inredning. Väldigt skön säng.
Skulle absolut bo här igen.

Datum för vistelsen: februari 2024
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack Annelie-78
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 februari 2024

Datum för vistelsen: februari 2024
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 februari 2024 från mobil enhet

Fantastiskt designhotell mitt I Stockholm vid Hötorget. Här har de verkligen lyckats med att omvandla gamla PUB varuhuset till ett högklassigt hotell. Fina och moderna rum, utsikt över staden, fina konferensrum, riktigt bra mat i restaurangen, åt lunch, middag och frukost och allt var över förväntan.

Datum för vistelsen: november 2023
Restyp: Reste i arbetet
Tack larzandersson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 januari 2024

Datum för vistelsen: januari 2024
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 22 januari 2024

Hotellets läge var jätte bra, rummet var jätte bra, sängen o kuddar var sköna, städningen var bra och frukost buffé var super bra med många goda alternativ. Allt var bara perfekt. Tillslut vill jag säga att det var min andra vistelse på Haymarket by Scandic och definitivt kommer inte att vara den sista.

Datum för vistelsen: januari 2024
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack aliselman
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen