Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Påskmiddag på Skroten”

Skroten Café och skeppshandel
Rankad som nr 1 av 3 Restauranger i Djurgården
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Vi älskar fika här, ikväll njöt vi av en utsökt påsk middag med familjen. Det är sällan man lyckas hålla så hög nivå hela menyn genom. Fullträff!!!
Mysigt ställe, utsökt mat och charmig marin miljö, vår favorit ställe på Djurgården ♥️

Datum för besöket: mars 2018
Tack lovesun74
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (71)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1822 av 71 omdömen

Omdömet skrevs 15 mars 2018 från mobil enhet

En väldigt trevlig krog med bra mat och mycket bra service. Kan rekommenderas! Roligt inredning med marina samlingar.

Datum för besöket: mars 2018
Tack 141_rjand
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2018 från mobil enhet

Fyra personer som åt olika rätter. Alla var lyriska. Mycket resonabel prisnivå. Kan rekommenderas till det bästa.

Datum för besöket: februari 2018
Tack ekslar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2018 från mobil enhet

Fantastisk god mat, trevlig personal och urmysigt miljö. Värt en omväg! Vi åt Biff Rydberg, Burgare, Fish and chips, fisksoppa - Allt får högsta betyg.

Datum för besöket: februari 2018
Tack torbj_rna574
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2018 från mobil enhet

Miljön är rörig och marin i en charmig blandning. Vi åt En varm grillad macka full av smak. Kokosrutan är vansinnigt smarrig och kaffet utmärkt. Fullt med trevliga gäster. Lite sävlig service, men helheten är en välförtjänt 4:a

Datum för besöket: februari 2018
1  Tack JanN380
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Skroten Café och skeppshandel tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Djurgården, Stockholms län
 

Besökt Skroten Café och skeppshandel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt