Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
295 US$
271 US$
Se erbjudande
SPARA 24 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-14
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Expedia.com271 US$
Trip.com295 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (303)
Filtrera omdömen
303 resultat
Medlemsbetyg
216
68
11
4
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
216
68
11
4
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 303 omdömen
Omdömet skrevs 27 augusti 2020

Fantastisk mat och dryck på restaurangen, otroligt gott, mycket bra service men inte billigt.
Spännande god frukost med många lokala delikatesser.
Otroligt rum; Stort, snyggt, rymligt, modernt med alla tänkbara bekvämligheter.
Mycket trevligt Poolområde på taket med soldäck, bastu, bubbelpool och pool.
Lite bökigt att ta sig dit med bil men på hela taget ett fantastiskt ställe att bo dock ganska dyrt.

Rumstips: Missa inte bastun på taket eller frukosten
Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Waitong
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2020 från mobil enhet

Här kan man inte annat än trivas. Rymligt rum med idel skandinavisk snyggt avskalad design och lägg där till designglas. Ganska liten spa-avdelning men hotellet var inte fullt så det löste sig till sist. Bra service rakt igenom. Vi återkommer gärna!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack 628sofias
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2020 från mobil enhet

Nyfikenheten skulle stillas så det blev en övernattning lör/sön - ett hundrum bokades, 500kr i extra kostnad - alldeles för dyrt!
Rummet var rymligt men alldeles för beige, hade önskat ”sommartäcke” och påslakanen var så fulla av stärkelse och var inte ”liggvänliga”(gällde även tygservetterna).
Rooftop var cosy denna sköna dag - där åts gazpacho innehållande ”på - längden-skuren-gurka”som var näst intill omöjlig att äta med sked - men soppan smakade utsökt så klagomålet blev - serverades alldeles för lite av den i soppskålen! Charkbrickan var ordinär med bautastorlek på gröna oliverna - summasumarum smakfullt men dyrt!
Middag i Bistron, med servitör som utförde sitt uppdrag exemplariskt, åts bergtungafilet m överdådig skaldjurssås och fräscha tillbehör!
Men det bästa var frukostbuffén - så himla gott och vällagat - den näst bästa hotellfrulle ever - bästa Scandic Ishavshotel, Tromsø so far...!
Trevligt bemötande på alla plan - men dyyyrt!

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack 151annicaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2020 från mobil enhet

Bra rum, trevlig personal och bra spaavdelning. Rekommenderar att ta en drink eller äta middag på takbaren/takterrassen! Frukosten var verkligen ett stort plus. Ett hotell blandat modernt med småländskt lokalt.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Akarls
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2020

Riktigt ball och varm mat, personalen är ett gäng sköna lirare och rummen är riktigt feta med luftkonditionering tystare än förra hotellet. Omdömet måste vara 200 ord så jag skriver lite extra grejer.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack samlB2064TL
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen