Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
272 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-14
Booking.com
272 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-14
Boka nu, betala på plats
Trip.com
279 US$
258 US$
Se erbjudande
SPARA 21 US$
eDreams272 US$
Expedia.com272 US$
Hurb279 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (303)
Filtrera omdömen
303 resultat
Medlemsbetyg
216
68
11
4
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
216
68
11
4
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 303 omdömen
Omdömet skrevs 4 augusti 2020 från mobil enhet

Nyfikenheten skulle stillas så det blev en övernattning lör/sön - ett hundrum bokades, 500kr i extra kostnad - alldeles för dyrt!
Rummet var rymligt men alldeles för beige, hade önskat ”sommartäcke” och påslakanen var så fulla av stärkelse och var inte ”liggvänliga”(gällde även tygservetterna).
Rooftop var cosy denna sköna dag - där åts gazpacho innehållande ”på - längden-skuren-gurka”som var näst intill omöjlig att äta med sked - men soppan smakade utsökt så klagomålet blev - serverades alldeles för lite av den i soppskålen! Charkbrickan var ordinär med bautastorlek på gröna oliverna - summasumarum smakfullt men dyrt!
Middag i Bistron, med servitör som utförde sitt uppdrag exemplariskt, åts bergtungafilet m överdådig skaldjurssås och fräscha tillbehör!
Men det bästa var frukostbuffén - så himla gott och vällagat - den näst bästa hotellfrulle ever - bästa Scandic Ishavshotel, Tromsø so far...!
Trevligt bemötande på alla plan - men dyyyrt!

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack 151annicaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2020 från mobil enhet

Bra rum, trevlig personal och bra spaavdelning. Rekommenderar att ta en drink eller äta middag på takbaren/takterrassen! Frukosten var verkligen ett stort plus. Ett hotell blandat modernt med småländskt lokalt.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Akarls
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2020

Riktigt ball och varm mat, personalen är ett gäng sköna lirare och rummen är riktigt feta med luftkonditionering tystare än förra hotellet. Omdömet måste vara 200 ord så jag skriver lite extra grejer.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack samlB2064TL
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

En gång om året landar vi på PM & Vänner. Det har blivit en tradition. Av många hotell i Sverige så sticker detta hotell ut speciellt. Hög klass, bra service, god mat och en underbar takterrass med pool. Blir aldrig besviken här

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Maltbroder
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020

Vi stannade en natt på genomresa och blev mycket positivt överraskade. Vackra rum, underbar takterrass och superbra bistro. Allt gjort med eftertanke och noggrannhet med de små detaljerna. Baren på taket är superfin!

Datum för vistelsen: juli 2020
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack annaruh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen