Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
89 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-12
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
89 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-13
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
89 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-13
Boka nu, betala på plats
eDreams89 US$
Agoda.com89 US$
Orbitz.com89 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (46)
Filtrera omdömen
46 resultat
Medlemsbetyg
7
19
16
1
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
7
19
16
1
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 46 omdömen
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Trevligt litet hotell med bra parkering, gångavstånd till centrum och väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Vi hade hundar med oss och det var inga problem då vi fick ett rum nära utgången. Vi fick även tidig incheckning utan några som helst bekymmer. Inte det modernaste hotellet men väldigt trevligt ändå. Hit kommer vi gärna igen.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Frieserchrissy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2020 från mobil enhet

Centralt läge och lugnt. Trevlig personal. Lätt att ställa bilen här. God frukost. Kan rekommenderas varmt.
Att boka via mobilen eller nätet är mycket enkelt. Bekräftelse kommer snabbt och smidigt. Gillar.

Datum för vistelsen: mars 2020
Restyp: Reste i arbetet
Tack Blad4763
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2020

Ofräscht (t ex ett smutsigt och uppenbart använt glas i badrummet), dålig lukt och väldigt lyhört. Ingen personal på plats som man kunde prata med. Minsta ljudbild korridoren och från närliggande rum hördes.

Datum för vistelsen: mars 2020
Restyp: Reste i arbetet
Tack 964irinav
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 januari 2020

Ett enkelt hotell men ändå helt okej för det priset. Bara drygt fem minuters promenad till city. Fräscha rum, enda klagomålet att duschkrämen hade herrdoft. Ta med egen duschkräm/schampo. Finns gratis te och kaffe i en automat dygnet runt.

Datum för vistelsen: september 2019
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Elinluna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 oktober 2019 från mobil enhet

Vi bodde i ett trebäddsrum med tre enkelsängar. Hotellet var enkelt, men rent och mycket prisvärt. Hotellet rekommenderas om du vill ha en enkel och prisvärd övernattning. Ta med hårfön om du behöver det, finns inte på rummet. Finns inget kylskåp/minibar heller.

Datum för vistelsen: oktober 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack Elise A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen