Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
117 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
109 US$
Se erbjudande
Hotels.com
109 US$
Se erbjudande
Priceline117 US$
eDreams117 US$
ZenHotels.com131 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (611)
Filtrera omdömen
611 resultat
Medlemsbetyg
245
190
101
61
14
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
245
190
101
61
14
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1520 av 611 omdömen
Omdömet skrevs 23 februari 2021

Bodde två nätter på hotellet i samband med en liten roadtrip i södra Sverige. Hotellet ligger perfekt i centrala Växjö, precis mellan stationen och gågatan. Lite krångligt att hitta dit med bil, men väl där absolut värt ett besök.

Datum för vistelsen: juli 2020
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack Marcus A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2021

Bra beläget hotell och det är bra att kvällsmål ingår. Maten är dock som enklare hemlagad mat och frukosten rätt dålig. I efterhand hade vi hellre bott på annat hotell i samma prisklass men med bättre frukost.
Stod att det skulle vara Queen size säng men var två enkelsängar bredvid varandra.

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack DennisStockholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2020 från mobil enhet

+ Fina nyrenoverade badrum
+ i priset ingår frukost och en enklare kvällsmiddag vi fick tomatsoppa och korvstroganoff.
+ Man bjuder på kaffe och te hela dygnet men mellan 15-17 serveras även kaka gratis.
+ Receptionen är bemannad hela dygnet runt
+kan ta med husdjur men då får man bo i en annan del av hotellet

- går inte att köra fram till hotellet
- rätt svala rum och när jag satte på värmen porlar det i element rätt högljutt

Datum för vistelsen: november 2020
Tack kattis1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Elin Stark, General Manager på Clarion Collection Hotel Cardinal, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2020

Hej Kattis,
Ett stort tack för ditt omdöme- vi är stolta över vårt koncept där det ingår eftermiddagsfika, kvällsmat och frukost.
Ett tips till nästa gång är att man får köra fram till hotellets entré för att checka in och ut- sen erbjuder vi parkering i vårt garage.

Önskar er varmt välkomna åter!

Yours Truly
Elin Stark
Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 september 2020

Vi hann med några hotell på vår sydsvenska resa. Detta var det sista - och bästa. Bra och rymligt rum, läcker frukost, tillgång till frukt och kaffe mest hela tiden. Vi fick gratis kvällsmat också! Den som tycker att personalen är otrevlig ska nog rannsaka sig själv. Bemötandet var proffsigt och vänligt. Läget är centralt och det kan man ju se som en fördel. Nackdelen är att det kan bli en del störande ljud utifrån. Vi förstår att många hade en trevlig fredagskväll på puben i närheten ...

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack kristiansen66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Elin Stark, General Manager på Clarion Collection Hotel Cardinal, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2020

Hej!

Tack för det fina omdömet! Vi tar gärna hand om er igen och ni är välkomna åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2020

Ett trevligt hotel med trevlig personal. AC saknas vilket hade behövt. Garage finns i anslutning till hotellet. God sovkomfort. Vi märkte inget av renoveringen. Kvällsmaten och frukosten var OK. Kan rekomenderas.

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Staffan413
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen