Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Booking.com
ScandicHotels.com
131 US$
123 US$
Se erbjudande
Hotels.com
Travelocity
Hurb131 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (443)
Filtrera omdömen
443 resultat
Medlemsbetyg
129
156
100
37
21
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
129
156
100
37
21
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
179184 av 443 omdömen
Omdömet skrevs 20 juni 2017 från mobil enhet

Mycket trevlig personal, rent och fint rum , hunden fick present !
Middagen var väl sådär , smakade bra men var ingen höjdare , det var däremot frukosten vilket den alltid är bi har övernattat flera gånger och har alltid varit nöjda.

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack lassenadia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juni 2017

Ligger utanför Växjö nära Grand Samarkand köpcentra. Lätt att nå från motorvägen och gratis parkering. Hundar tillåtna.
Rummen är moderna och fina med sköna sängar(två delade). Städningen var bra, men golven hade gamla smutsfläckar.
Ganska lyhört och gästerna trycker inte igen dörrarna utan det får smälla. Kanske det går att sätta dit något stoppskydd som hindrar att dörrarna låter så mycket.

Jättetrevlig personal och fin matsal. Jag vet inte om vi hade tur men den kvällen vi var där serverades en buffé med kyckling, currysås, potatis och ett bord med bröd och stor grönsaksbuffé.
Jättegott. Trevligt att även ha kontakt med kocken.
Restaurangpersonalen var mycket bra med barn så de kände sig säkert också riktigt välkomna.
Fin och bra frukost.

Rumstips: Rummen med utsikt över trädgården är trevliga.
Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Christina S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 maj 2017 från mobil enhet

Bodde 1 natt här. Rummet var bra städat och modern inredning.
Restaurangen var fräsch och frukostbuffén väldigt bra. Stort plus för bra utbud för veganer etc!!
Personalen var trevlig och bra.
Väldigt nöjd över min vistelse.

Datum för vistelsen: maj 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack 806emiliah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 maj 2017

Hotellet ligger i anslutning till motorvägen och är ett bra genomfartshotell. Rummen är av bra standard. Frukosten helt ok. Der är gångavstånd till ett stort köpcentra där du kan hitta det mesta av kläder, skor mm.

Datum för vistelsen: mars 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Ola A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 maj 2017

Rummen är helt okey sköna sängar .
Bra utbud i resturangen samt trevlig personal .
Personalen är hjälpsamma och trevliga .

Är här rätt ofta i tjänsten och blir alltid väl mött av personalen .
Kan verkligen rekomendera detta hotellet :)

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack 904bj_rna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen