Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
137 US$
Se erbjudande
Travelocity
Booking.com
Hurb146 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (566)
Filtrera omdömen
566 resultat
Medlemsbetyg
187
210
104
43
22
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
187
210
104
43
22
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1217 av 566 omdömen
Omdömet skrevs 18 april 2021

Hotellet har bra standard och har trevlig personal och bra service. Hotellet har mycket bra frukost. Hotellet ligger nära alla bekvämligheter. Jag har haft mycket bra upplevelse under tiden jag bott på Elit Hotel.

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack vadir57
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Helen Bäckstedt, Hotelldirektör på Elite Stadshotellet Vaxjo, svarade på det här omdömetSvarade 20 april 2021

Tack för återkopplingen. Det gläder oss mycket att du trivdes när du gästade oss. Välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 april 2021 från mobil enhet

Rent och rymligt stadshotell med historia. Centralt beläget på gångavstånd till ett flertal sevärdheter inklusive ett stort restaurangutbud. Prisvärt med riklig frukostbuffé av fin kvalitét. Personlig och tillmötesgående personal.

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack LisaH5676
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 april 2021 från mobil enhet

Fasaden och interiören på hotellet är storslaget och klanderfritt. Förväntningarna var höga när man klev in i hotellrummet och ser ett nedgånget rum med 70-tals möbler. Sängen var två 90-sängar som de skjutit ihop och kallade en 180-säng och till råga på allt stenhårda. Allt var slitet och nergånget. Enda positiva med rummet var att de hängt upp en platt-tv vilket var imponerade då en tjock-tv hade smält in bra ihop med resten av möblemanget. Bo absolut inte i rum 110..

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack KristianB_1234
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Helen Bäckstedt, Hotelldirektör på Elite Stadshotellet Vaxjo, svarade på det här omdömetSvarade 20 april 2021

Så tråkigt att rummet inte levde upp till förväntningarna denna gång. Vi erbjuder rum i olika standardnivåer, alltifrån lite mindre och äldre rum till nyrenoverade och större rum. Rummet du bodde i tillhör ett av de äldre rummen som vi hoppas kunna modernisera framöver. Jag hoppas att vi får hälsa välkommen åter till Växjö.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 april 2021

Hotelelt ligger bra till i centrum. Fin inredning och dekorationer i korridoer och trapphus. Bra utrustade rum, men wifi var inte så pålitligt och lpngsammare ån på de flesta andra Eite-hotellen.Bra utrustade rum. Frukosten var det bsta med övernattniongen, god och mycket att välja på.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
1  Tack Michael N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 februari 2021 från mobil enhet

Skulle valt Quality istället - kommer göra det i fortsättningen. Följande är taget ur annans bedömning:

På rummet finns en lapp som:
1. Upplyser oss om att hotellet är ett av få hotell i Växjö som tar emot hundar därför att det kräver stora kostander för rengörning och sanering av rummet efteråt!
2. Berättar att alla möbler är övertäckta med lakan för att undvika hundhår och att hund får absolut inte vara i sängen för det blir hundhår i madrassen.
3.Information om att det tar extra tid att städa ett rum där det bott husdjur

Man skryter och säger att man tar emot husdjur men känslan man får när man läst att instuktioner att man är där på nåder och vi skall vara glada för att vi får ha med hunden! Vi betalar ju trots allt extra för att ha husdjur på rummet!

Känns så ovälkomnande att mötas av denna lapp när det kostar extra med hund! De påstår att de städar 2 timmar extra efter oss med hundar! Min lilla hund har egen korg med sig och där ligger han!
Tilläggas bör att rummet var otroligt kallt! Inga extra filtar!
Sista gången för oss!

Datum för vistelsen: februari 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Lotta B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen