Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
130 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-12
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
130 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-13
Boka nu, betala på plats
eDreams
130 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-12
Boka nu, betala på plats
Expedia.com130 US$
Agoda.com130 US$
Orbitz.com130 US$
Visa alla 11 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (45)
Filtrera omdömen
45 resultat
Medlemsbetyg
20
19
4
1
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
20
19
4
1
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 45 omdömen
Omdömet skrevs 21 juli 2019 från mobil enhet

På lagom avstånd från Växjö finns detta bekväma och snygga boende. Härligt att kunna sitta ute på altan eller i trädgården. Fin frukostbuffé och goda bakverk för den som vill fika vid ankomsten. Trevlig personal!

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack bor252
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2019

Tyvärr motsvarar inte bakverken den trivsamma miljön. Vi har vid flera tillfällen hämtat bakverk från detta fik och aldrig varit riktigt nöjda med något vi fått med oss dessvärre. Vi bor i närheten och därför gjort flera besök.

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Service
Tack karlbengt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juni 2019

Personalen är mycket kunnig och kan ge en bra information om vad maten innehåller. Bakverken håller en hög klass och man sitter i en trevlig miljö. lite dyrt för att det ska bli en fullpoängare. Goda parkeringsmöjligheter.

Rumstips: Har bara testat konditoriet.
Datum för vistelsen: juni 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack 668kenthw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 maj 2019

Så fint rum ,kändes som en egen lägenhet ,men egen ingång o uteplats. Rent och fint ,små omtänksamheten i badrummet ,sånt uppskattas verkligen . Vattenkokare o kaffe o the fanns på rummet . Frukosten var underbar och miljön likaså . Kan verkligen rekommendera detta boende ,toppbetyg i allt !

Datum för vistelsen: maj 2019
1  Tack Margareta R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 april 2019

En resa på väg till Växjö med goda vänner för att se på Ishockey . Växjö mot Luleå
Vi stannade till för att dricka kaffe . Vi blev inte besvikna , goda smörgåsar o mycket goda bakverk ,Mycket bra service . Finns övernattning också . gör gärna ett stopp här

Datum för vistelsen: mars 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack Janne B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen